Page content

5 tips voor online meeting afsluiten

meeting afsluiten

Jij geeft een webinar, een online meeting.
Deze online meeting ga je op een bepaald moment afsluiten. Hoe doe je dat?

Zoals het tijdig afsluiten, ruimte voor vragen, een bedankje en/of jouw aanbod doen. Eigenlijk is een online meeting net zoals een gewone vergadering.

Het zou toch gek zijn als je als presentator of host simpelweg je jas aantrekt en de ruimte uitloopt. Hetzelfde is online. Je hebt een meeting en dan opeens: “Dit was het dan, tot ziens!”, en je zet het beeldscherm op zwart.Lees meer

50 Experttips voor Converterende Webinars [Boek]

Lancering Nederlands boek webinars

 

"50 Experttips voor Converterende Webinars. Organiseer effectieve webinars met de 7P-methode voor meer klanten en meer vrijheid” is het eerste Nederlandse boek over hoe webinars ondernemers helpt om online leads voor hun bedrijf te genereren. Volgens eMarketer staat het geven van webinars met 66% op nummer twee in de top 5 van meest effectieve contentmarketingtrends in Amerika (2015). De auteurs van het boek, webinarexperts Remco Treuren en Robert Mares, merken in Nederland ook een stijgende lijn in het aantal webinars dat georganiseerd wordt. Zij zien dat deze marketingtactiek steeds vaker opgenomen wordt in de online marketing- en communicatiestrategie van Nederlandse bedrijven in uiteenlopende branches.

Expertstatus
“Het succes van een webinar wordt bepaald door twee factoren: de juiste tools en een krachtig verhaal. Met dit boek willen wij ondernemers helpen om hun expertstatus online te vergroten en in converterende webinars meer verkopen te realiseren,” aldus WebinarGeek oprichter Remco Treuren. Het boek is op 30 maart 2017 gepresenteerd tijdens een online marketing event in het Fulco Theater in IJsselstein.

7P Succes met Webinars-methode
Wil jij als ondernemer meer zichtbaarheid voor je bedrijf realiseren? Een persoonlijke band opbouwen met (potentiële) klanten en meer vrijheid als persoon? Dan zijn webinars een goede manier voor jou en je bedrijf om dit in korte tijd te realiseren. Webinars zijn geschikt voor alle bedrijven, organisaties en diensten. Voor starters en ervaren ondernemers. Voor zelfstandige professionals, ZZP-ers, MKB en beursgenoteerde bedrijven. Met de “7P Succes met Webinars”-methode leer je hoe je meer zichtbaarheid, meer klanten en meer vrijheid krijgt als ondernemer. Je ontdekt wat webinars zijn en hoe je converterende webinars maakt. Naast de methode krijg je 50 handige tips die je meteen kunt toepassen om van jouw webinar een succes te maken.

Over de auteurs
Remco Treuren is oprichter van WebinarGeek, het eerste Nederlandstalige webinarplatform. Hij heeft een passie voor online communicatie en de mogelijkheden die het biedt om je boodschap te verspreiden en je doelgroep te bereiken.

Robert Mares, oprichter van WebinarExperts.nl helpt met zijn training "Je eerste Webinar zonder Slapeloze Nachten" ondernemers, bedrijven en overheid om webinars succesvol in te zetten voor het vergroten van hun expertstatus en hun verkopen.

Recensie succesvol internetonderneemster Simone Levie
“Ik heb regelmatig dat ik door 1 webinar meer dan € 50.000 omzet haal. Je kunt door dit boek direct van start gaan met webinars. Stap over je angst heen. Gebruik de praktische tips. Doe iedere week een webinar. En over een jaar zal je zien hoeveel het je oplevert.” - Simone Levie internet ondernemer

In onderstaande video laten Robert en Remco de meest gemaakte fouten zien bij het organiseren van webinars. Ze laten je ook direct een oplossing zien voor converterende webinars.

Lancering boek "50 Expert Tips voor Converterende Webinars"Het boek kun je vanaf nu bestellen op http://webinarexperts.nl/webinarboek

Geplaatst door Webinarexperts.nl op donderdag 30 maart 2017

 

Autorespond Academie helpt je meer uit je Webinars te halen!

Autorespond academie

Als je een webinar organiseert wil je dat dat zo optimaal mogelijk verloopt. Geruisloos. Veel enthousiaste reacties. En (niet geheel onbelangrijk) een sterke automatische opvolging om die reacties om te zetten in iets concreets. De aanvraag van een gesprek bijvoorbeeld. Of de aankoop van een product.

Een goed webinarsysteem is prio 1. Maar het e-mailmarketingsysteem waarmee je de opvolging doet mag niet ontbreken in het hele proces. Sterker nog: de Autorespond Academie helpt je om met het e-mailmarketingsysteem meer uit je webinar te halen! 

Lees meer

Verdienverdubbelaar van € 50 per uur naar € 25.000 per maand!

Verdienverdubbelaars

De afgelopen 2 jaar heb ik een echte, hele belangrijke levensles geleerd:

"Als je je leven wilt veranderen, moet je zelf veranderen."

Mijn collega-ondernemer Petra Iuliano, Business Strateeg & Verdienmodellen Expert, heeft in 2009 de corporate wereld verlaten.
Ze had daar een goed betaalde baan als marketing manager.
Ze heeft waanzinnig veel kennis over businessmodellen en bovendien een MBA in de marketing op zak.
Ze ging werken als freelance docent bij een hogeschool.
Ze ontwikkelde daar het succesvolle marketingvak Business Model Innovator.
Hier ontving ze Euro 50,- per uur voor.
Na 3 jaar was ze hier klaar mee.
Ze startte haar Business S.P.I.R.I.T. Academy.
Ze traint nu ondernemers en zelfstandigen die werken vanuit hoofd, hart en spirit om binnen 6 maanden hun omzet te verdubbelen via slimme verdienmodellen.
Met de VerdienVerdubbelaar!
Ze heeft inmiddels flink wat klanten geholpen hun omzet meer dan te verdubbelen en hun waarde met groot succes neer te zetten in vaak competitieve markten.
Lees meer

VideoMarketing in 1 dag met Ted Daamen!

Videomarketing in 1 dag

Video is HOT!
Videomarketing is nog HOTTER!
Sommigen noemen het Vloggen.
En ook Facebook Live is enorm aan het groeien!
Je kunt niet meer om video heen als ondernemer.
Dat was ook de boodschap tijdens het Content & Commerce 2016 event in Orlando in september.

Bij video en videomarketing komt best nog wat kijken!

 • Wat vertel je?
 • Hoe vertel je dat?
 • Durf ik dat wel?
 • Moet ik monteren?
 • Hoe doe ik dat monteren?
 • Waarmee film ik?
 • Moet ik bewerken?
 • Hoe zien ze mij?
 • En daarna?
  Lees meer

Vrijheidsondernemer: Meer Vrijheid, Meer Omzet, Meer Impact

Vrijheidsondernemer Jeanet Bathoorn

Zie jij ook het ene na het andere succesverhaal voorbij komen?
Nederlandse ondernemers, zelfstandig ondernemers, Vrijheidsondernemers die het goed voor elkaar hebben!

 • Zij gaan op vakantie naar droombestemmingen. Van Bali tot Peru en van alles daar tussenin.
 • Ze hebben blijkbaar de vrijheid om zomaar hun bedrijf achter te laten.
 • Ze zijn slim met techniek, in elk geval lijken ze slimmer te zijn dan jij.
 • Ze gaan om met ontzettend interessante andere ondernemers.

Zij zijn succesvol.

En nu jij:

 • Je stelt keer op keer je droomvakantie uit omdat er niet genoeg omzet binnenkomt.
 • Je hebt geen idee hoe jij je moet onderscheiden van de concurrent.
 • Je hebt geen ondersteunend netwerk, je familie en vrienden hebben er geen idee van wat nodig is om succesvol te ondernemen.
 • Je overweegt weer een baan erbij te nemen.
 • Jouw ontspanning en vrijheid is ver te zoeken.

Lees meer

LogMeIn rondt fusie met Citrix Systems GoToWebinar af!

Op 31 januari 2017 hebben LogMeIn en Citrix Systems Inc. GetGo dochteronderneming (een volledige dochteronderneming, bestaande uit de GoTo familie van producten) hun fusie voltooid. Voor de klanten van Citrix GoToWebinar zal het nieuwe LogMeIn best-in-class mogelijkheden bieden. LogMeIn beschikt over een veel groter gecombineerd portfolio van producten en diensten waardoor per direct een bredere keuze en toegenomen waarde wordt geboden. Door de omvang beschikt LogMeIn over de middelen en het world-class talent dat nodig is om innovatie te versnellen om in de toekomstige behoeften van de klant te voorzien.

Belangrijk om te weten:
Lees meer

Pagina 1 van 3612345...102030...Minst recente »