Page content

Kies je Webinar format in 3 stappen

Je kunt er gewoon niet omheen: Webinars zijn een “must” vandaag de dag in de toolbox voor iedere ondernemer. Maar welk webinar format kies je als ondernemer?

Webinars zijn geschikt voor iedere ondernemer. Ook als je nog niet helemaal klaar bent om met webinars te starten vind je veel informatie die je helpt na te denken over je webinar:Lees meer

Welzijn in Geldzaken voor Sociale Professionals

Je bent een Sociale Professional
En je bent ondernemer.
Je verdient je eigen inkomen.
Je bepaalt jouw eigen prijzen conform de markt.
Kortom, jouw geldzaken regelen doe jij helemaal zelf.

Maar vraag jij wel wat jij eigenlijk verdient?

Een goede bekende van mij, Anneke Krakers, heeft hier een mooie training voor gemaakt. In zes modules, wordt aan jou uitgelegd, hoe jij de waarde voor jouw onderneming creëert. Dat wil zeggen: hoe jij geldzaken regelen optimaliseert en een beter financieel welzijn realiseert.

Bekijk direct Anneke haar programma zien

Jouw money mindset

Het blijkt dat er toch nog wel veel ondernemers zijn die echt hun financiële situatie kunnen verbeteren. Een van de zaken die bepalen hoe je financiele situatie is, is jouw money mindset. Wat zijn jouw gedachten bij geld. Iedereen heeft andere gedachten bij geld. Gedachten, beelden, gevoel die je thuis uit hebt meegekregen. Veel geld verdienen is slecht. Als ik veel geld vraag dan raak ik mijn vrienden kwijt. Het zijn allemaal onderbewuste gedachten. Onderdeel van het programma is werken aan jouw money mindset.

Start is onzeker?

Voor startende ondernemers die onzeker zijn of hun onderneming wel echt rendabel wordt, biedt Anneke haar training ook een uitkomst. Het is een programma waarbij jij leert te onderhandelen, prijzen te vragen die gebaseerd zijn op jouw dienst of product en waarbij jij leert helderheid over geldzaken te krijgen zonder emotionele gevoelens.

Terug naar je passie

De passie voor je werk verlies je soms geheel uit het oog. Omdat je een focus hebt op jouw geldzaken regelen in plaats van het ondernemen. En dat is zonde.

Meld je dan snel voor de training ‘Welzijn in Geldzaken’ >>

Je volgt de training online. Geheel in je eigen tempo, op een door jou gekozen tijdstip en vanaf elke willekeurige locatie. Uiteraard kun je al je vragen aan Anneke stellen en is er een 30-dagen-niet-tevreden garantie. Echter ‘niet tevreden’ klinkt zo goed als onmogelijk.

Laat het mij weten, hoe tevreden jij bent of wat jouw tips zijn in het beter regelen van geldzaken.

5 tips voor online meeting afsluiten

Jij geeft een webinar, een online meeting.
Deze online meeting ga je op een bepaald moment afsluiten. Hoe doe je dat?

Zoals het tijdig afsluiten, ruimte voor vragen, een bedankje en/of jouw aanbod doen. Eigenlijk is een online meeting net zoals een gewone vergadering.

Het zou toch gek zijn als je als presentator of host simpelweg je jas aantrekt en de ruimte uitloopt. Hetzelfde is online. Je hebt een meeting en dan opeens: “Dit was het dan, tot ziens!”, en je zet het beeldscherm op zwart.Lees meer

50 Experttips voor Converterende Webinars [Boek]

 

“50 Experttips voor Converterende Webinars. Organiseer effectieve webinars met de 7P-methode voor meer klanten en meer vrijheid” is het eerste Nederlandse boek over hoe webinars ondernemers helpt om online leads voor hun bedrijf te genereren. Volgens eMarketer staat het geven van webinars met 66% op nummer twee in de top 5 van meest effectieve contentmarketingtrends in Amerika (2015). De auteurs van het boek, webinarexperts Remco Treuren en Robert Mares, merken in Nederland ook een stijgende lijn in het aantal webinars dat georganiseerd wordt. Zij zien dat deze marketingtactiek steeds vaker opgenomen wordt in de online marketing- en communicatiestrategie van Nederlandse bedrijven in uiteenlopende branches.

Expertstatus
“Het succes van een webinar wordt bepaald door twee factoren: de juiste tools en een krachtig verhaal. Met dit boek willen wij ondernemers helpen om hun expertstatus online te vergroten en in converterende webinars meer verkopen te realiseren,” aldus WebinarGeek oprichter Remco Treuren. Het boek is op 30 maart 2017 gepresenteerd tijdens een online marketing event in het Fulco Theater in IJsselstein.

7P Succes met Webinars-methode
Wil jij als ondernemer meer zichtbaarheid voor je bedrijf realiseren? Een persoonlijke band opbouwen met (potentiële) klanten en meer vrijheid als persoon? Dan zijn webinars een goede manier voor jou en je bedrijf om dit in korte tijd te realiseren. Webinars zijn geschikt voor alle bedrijven, organisaties en diensten. Voor starters en ervaren ondernemers. Voor zelfstandige professionals, ZZP-ers, MKB en beursgenoteerde bedrijven. Met de “7P Succes met Webinars”-methode leer je hoe je meer zichtbaarheid, meer klanten en meer vrijheid krijgt als ondernemer. Je ontdekt wat webinars zijn en hoe je converterende webinars maakt. Naast de methode krijg je 50 handige tips die je meteen kunt toepassen om van jouw webinar een succes te maken.

Over de auteurs
Remco Treuren is oprichter van WebinarGeek, het eerste Nederlandstalige webinarplatform. Hij heeft een passie voor online communicatie en de mogelijkheden die het biedt om je boodschap te verspreiden en je doelgroep te bereiken.

Robert Mares, oprichter van WebinarExperts.nl helpt met zijn training “Je eerste Webinar zonder Slapeloze Nachten” ondernemers, bedrijven en overheid om webinars succesvol in te zetten voor het vergroten van hun expertstatus en hun verkopen.

Recensie succesvol internetonderneemster Simone Levie
“Ik heb regelmatig dat ik door 1 webinar meer dan € 50.000 omzet haal. Je kunt door dit boek direct van start gaan met webinars. Stap over je angst heen. Gebruik de praktische tips. Doe iedere week een webinar. En over een jaar zal je zien hoeveel het je oplevert.” – Simone Levie internet ondernemer

In onderstaande video laten Robert en Remco de meest gemaakte fouten zien bij het organiseren van webinars. Ze laten je ook direct een oplossing zien voor converterende webinars.

Lancering boek "50 Expert Tips voor Converterende Webinars"Het boek kun je vanaf nu bestellen op https://webinarexperts.nl/webinarboek

Geplaatst door Webinarexperts.nl op donderdag 30 maart 2017

 

Autorespond Academie helpt je meer uit je Webinars te halen!

Als je een webinar organiseert wil je dat dat zo optimaal mogelijk verloopt. Geruisloos. Veel enthousiaste reacties. En (niet geheel onbelangrijk) een sterke automatische opvolging om die reacties om te zetten in iets concreets. De aanvraag van een gesprek bijvoorbeeld. Of de aankoop van een product.

Een goed webinarsysteem is prio 1. Maar het e-mailmarketingsysteem waarmee je de opvolging doet mag niet ontbreken in het hele proces. Sterker nog: de Autorespond Academie helpt je om met het e-mailmarketingsysteem meer uit je webinar te halen! 

Lees meer

Verdienverdubbelaar van € 50 per uur naar € 25.000 per maand!

De afgelopen 2 jaar heb ik een echte, hele belangrijke levensles geleerd:

“Als je je leven wilt veranderen, moet je zelf veranderen.”

Mijn collega-ondernemer Petra Iuliano, Business Strateeg & Verdienmodellen Expert, heeft in 2009 de corporate wereld verlaten.
Ze had daar een goed betaalde baan als marketing manager.
Ze heeft waanzinnig veel kennis over businessmodellen en bovendien een MBA in de marketing op zak.
Ze ging werken als freelance docent bij een hogeschool.
Ze ontwikkelde daar het succesvolle marketingvak Business Model Innovator.
Hier ontving ze Euro 50,- per uur voor.
Na 3 jaar was ze hier klaar mee.
Ze startte haar Business S.P.I.R.I.T. Academy.
Ze traint nu ondernemers en zelfstandigen die werken vanuit hoofd, hart en spirit om binnen 6 maanden hun omzet te verdubbelen via slimme verdienmodellen.
Met de VerdienVerdubbelaar!
Ze heeft inmiddels flink wat klanten geholpen hun omzet meer dan te verdubbelen en hun waarde met groot succes neer te zetten in vaak competitieve markten.
Lees meer

Pagina 1 van 3712345...102030...Minst recente »
background: rgba(255, 255, 255, 0.73);