Page content

Gratis Webinars, E-boeken en Rapporten

Kennis is macht. Kennis delen is Krachtiger. Dit is een van mijn stellingen. Daarom publiceer ik regelmatig, werk ik mee aan onderzoeken en organiseer ik webinars.

Gratis Webinars

Iedere week is er Lunchwebinar.nl.

Hapklare kennisbrokken!
Voor Ondernemers!
Door Ondernemers!
30 minuten! Gratis!
Je hoort waardevolle tips. En blunders! zodat jij niet dezelfde fouten maakt!

In 10 Stappen Je Webinar Software Selecteren

Webinar Software In 10 Stappen Selecteren.

  • Wil jij als ondernemer zelf een webinar organiseren?
  • Zie je door de software bomen het bos niet meer?
  • Wil je weten hoe je de beste webinar en videoconference oplossing selecteert?

Het aantal webinars groeit exponentieel. Het aantal aangeboden oplossingen groeit ook hard. De mogelijkheden zijn zeer divers. Daardoor is het moeilijk om te beoordelen welke webinar software het meest geschikt is voor jou en je bedrijf. Er is toch google hangout? Gratis. Waarom zou ik een paar tientjes per maand betalen voor webinar software als het ook gratis kan. In mijn E-book “In 10 Stappen Je Webinar Software Selecteren”. Je krijgt er gratis 60 dagen GoToWebinar van Citrix bij. Volgens velen is GoToWebinar de absolute top in webinar software geleverd door het bekende IT bedrijf Citrix.

Download het E-boek In 10 Stappen Je Webinar Software Selecteren

In 8 Stappen Je Eerste Webinar Organiserene-book webinar, webinarexperts.nl, mijn diensten

 

  • Je hebt je keuze gemaakt voor de software.
  • Je wilt je eerste webinar inplannen.
  • Hoe voorkom je nu dat je eerste webinar na 5 minuten in rook opgaat?

 

Mijn collega overkwam iets heel vervelends. Ik was deelnemer. Ze start enthousiast met haar webinar. Samen met haar business partner. En dan opeens. Ik hoor niets meer. Scherm gaat op zwart. Later hoor ik dat haar computer is vastgelopen. Had ze mijn eboek gelezen dan was dit haar niet overkomen. Dan was het webinar door gegaan, ook terwijl haar computer vastloopt. Download het e-boek In 8 stappen je webinar succesvol organiseren

 

Hoe veilig zijn GoToMeeting en GoToWebinar?

Citrix white paper security gotowebinar gotomeetingIedere dag lees je op internet wel dat een hacker toegang heeft gekregen tot bedrijfsinformatie. Het laatste wat je wilt is dat jouw gegevens op straat komen te liggen. Daarom gebruik je veilige wachtwoorden.

Citrix maakt bij GoToWebinar en GoToMeeting gebruik van encryptie. Zodat jouw gegevens veilig zijn. En ook je webinars. Je leest  alles over security en veiligheid in bijgaande whitepaper.

Download de whitepaper

De beveiliging van GoToWebinar is van een dermate hoog niveau dat het geschikt is voor gebruik door advocaten kantoren en overheidsorganisaties.

eboek 10 survival tips voor videoconferencing door webinar-experts.nl en citrix

 

10 Survival tips voor Online Vergaderen

Hoe overleef je een online meeting?

Wil jij je klanten wel zien, maar niet altijd naar ze toe reizen. Eenvoudig je beeldscherm kunnen delen met je gesprekspartner? Ook onderweg een video conference kunnen doen? Je deelnemers ook vanuit het buitenland laten deelnemer zonder extra kosten? Lees hoe jij eenvoudig je eigen videoconference organiseert en direct geld bespaart. Ook breng je direct MVO in de praktijk. Lees meer over mijn videoconferencing diensten, klik hier!

 

Het Nieuwe Werken In de Praktijk. Werkt Dat? (mei 2013)

Het NIeuwe Werken in de Praktijk Werkt Dat?, De Slimme Werker Award 2013

Je hoeft geen raketgeleerde te zijn om slim te kunnen werken. Veel mensen zijn al een slimme werker, maar hebben dat zelf niet in de gaten. In samenwerking met Gispen, Heuga en Youpsa heeft Webinar-experts in 2013 De Slimme Werker Award georganiseerd. Dit heeft heel veel leuke nieuwe ideeën opgeleverd. Deze zijn gebundeld in een E-boek. Het E-boek is tijdens de uitreiking van De Slimme Werker Award 2013 gelanceerd.

Download het e-boek “Het Nieuwe Werken In De Praktijk. Werkt Dat?

 

Onderzoeksrapport: E-staffing Rapport Editie 2013

E-staffing onderzoek naar software voor externe inhuur in controlSlimmer ondernemen is ook: niet alles zelf doen. En voor grote organisaties geldt: niet alles met eigen personeel doen. Maar hoe houd je grip op het inhuurproces? Hoe blijft de inhuur in control? In april 2013 is het rapport van het eerste Nederlandse onderzoek E-staffing voor de tweede keer gepubliceerd.Er zijn 14 markplaats systemen en Vendor Management Systemen onderzocht. Dit onderzoek is uitgevoerd in samenwerking met Mark Bassie van Flex-beheer.nl

Download het rapport “E-staffing editie 2013. Tools voor externe inhuur op de Nederlandse markt”

 

Onderzoeksrapport: Inzicht in e-Procurement software Benelux 2012

Inzicht in e-prcurement software in de benelux rapport slimmer ondernemen inkoop

Slimmer ondernemen is ook: je inkoopprocessen efficient organiseren. E-Procurement software ondersteunt inkoop afdelingen hierin.

Dit onderzoek brengt de leveranciers in de Benelux in kaart. En is daardoor een onmisbare hulp voor organisaties die slimmer willen inkopen.Dit onderzoek is uitgevoerd in samenwerking met Antoinette Vriend van Omnifocus.nl

Het rapport is te koop via E-proqure.

 

background: rgba(255, 255, 255, 0.73);