Page content

Testimonials

Klantervaringen over webinar trainingen en lunchwebinar met Robert Mares

Testimonial Lars Timmermans


Robert verdient een 8.

Lars Timmermans
Media-movers.nl
Mediawebinars.nl

Testimonial Annette van Gastel

Annette van Gastel - mantelzorgwebinar.nl testimonial
Vooraf twijfelde ik of ik het geld in deze training zou investeren. De webinar training van Robert heeft mij echter 4 geslaagde webinars opgeleverd met tips en advies hoe je de marketing rondom een webinar kunt opzetten. De begeleiding heb ik als heel plezierig ervaren. Niet belerend of dwingend, maar stimulerend. De training heeft me ook meer “IT-lef” opgeleverd. Het beste aan Robert zijn begeleiding vind ik zijn vindingrijkheid. Qua techniek. Maar ook qua marketing heeft hij altijd wel weer alternatieven.
Het is een hoop uitzoekerij de eerste keer. Het hangt aan elkaar van de details. Als je iets niet goed doet, kan dat grote gevolgen hebben. Daarbij is het veel meer dan alleen de techniek. Ook qua marketing moet je het goed aanpakken (dat kost ook de meeste tijd) en daarbij is advies heel belangrijk.
Je hebt niets aan een technisch perfect webinar zonder voldoende deelnemers.
De webinar training beveel ik van harte aan aan andere ondernemers.
Ik geef Robert een 9!

Testimonial Arthur ter Weeme

Arthur ter Weeme
De workshop door Robert en het rapport hebben mij het volgende opgeleverd:
inzicht in de mogelijkheden;
inzicht in de marketing;
inzicht in hoe intern gekeken wordt naar dit vraagstuk.
De begeleiding van Robert bij dit proces heeft ons snel inzicht gegeven in hoe de wensen en doelen van de organisatie vertaald kunnen worden naar online marketing mogelijkheden. Het beste vind ik dat Robert een goed inlevingsvermogen heeft in de doelgroep. Verder denkt hij goed mee en is flexibel.
Arthur ter Weeme – VOC – VNG

Annette van Gastel
mantelzorgwebinar.nl
lumen-cta.nl

Testimonial Ronald Buijsse – Ortec

Ronald Buijsse Corporate Marketing Director Ortec - testimonial Robert MaresEen host is vaak welkom als brug tussen interne sprekers en extern publiek. Met jouw tijdelijke inzet hebben we continuïteit kunnen bieden voor wat betreft onze webinars. Je begeleiding was prima. Je hebt een duidelijke focus, bent prettig in de omgang en ter zake kundig. Dat was ook wat we zochten, na uitval van onze reguliere krachten. Bij de voorbereiding stelde je de juiste vragen en gaf je de juiste tips. Hartelijk dank voor de professionele opvolging en uitvoering. Je score is wat ons betreft een 9!

Ronald Buijsse
Corporate Marketing Director
Ortec Aanbieder van geavanceerde optimalisatie-oplossingen voor planning

Testimonial Christine Algera

Christine Algera Testimonial Lunchwebinar organiseren

Ik had nog nooit een webinar gedaan en zag er tegenop om van achter mijn computer zonder dat ik mensen en hun reacties zag, te gaan praten. Ik vond het eng en was heel zenuwachtig! Je gaf me rust en het gevoel dat het allemaal goed kwam. Zelfs toen het in het begin een beetje spannend werd omdat ik niet meer wist hoe ik naar een volgende slide moest gaan.

De begeleiding van jou is supergoed. Ik ben je specifiek dankbaar voor je rust en dat je me het vertrouwen gaf dat het goed kwam. En dat je gewoon op het laatste moment nog even een poll ging maken voor mij. Geweldig!

Ik beveel het lunchwebinar absoluut aan aan andere ondernemers. Je doet iets nieuws! En brengt ondernemers onder de aandacht bij heel veel nieuwe mensen doordat jij ook heel actief promoot. Het lunchwebinar heeft me 60 nieuwe inschrijvingen voor mijn e-zine opgeleverd, deelnemers aan mijn masterclass. En zelfs iemand die wellicht mijn 5 maanden programma gaat volgen.

Welk punt ik jou geef? Nou, wel een 10! Ik vind je gewoon een heel prettig persoon en zou graag vaker met je werken.

Christine Algera
crachtig.nl

Testimonial Ellen de Dreu

Ellen de Dreu Lunchwebinar testimonial Toen Robert mij vroeg om gastspreker te zijn in zijn lunchwebinar moest ik wel even slikken. Zet mij voor een groep en ik word blij, maar laat mij een uur tegen een computer praten en de bibbers schieten meteen in mijn benen. Ik ben veel meer van het live contact en vind het lastig om iets te presenteren als ik niet kan zien hoe mijn boodschap bij de ander aankomt.
Deze bibbers heeft Robert helemaal voor me weg genomen. Sterker nog: tegenwoordig geef ik zelf ook online trainingen en ik vind het een feest. Wat enorm helpt is dat Robert goed is in de techniek en het hele lunchwebinar zeer goed voorbereidt. Voor alles krijg je een stappenplan en je weet meteen wat je wel en niet moet doen. Hij schrijft daarbij hele goede teksten om mensen te werven voor het webinar en maakt je zo zelf nog enthousiaster om je verhaal te vertellen.
Ik kan alle ondernemers aanraden om naar Robert toe te gaan als je iets wilt met webinars. Hij is de echte expert en is daarbij ook nog eens heel behulpzaam en aardig. En last but zeker not least: webinars kunnen heel veel voor je bedrijf betekenen, heb ik gemerkt. Het is een hele fijne methode om potentiële klanten de kans te geven je te leren kennen en om daarna echt klant van je te worden. Ik zou niet meer zonder kunnen.
Ellen de Dreu

Testimonial Jacko Meijaard

Internetsuccesgids jacko meijaard webinarexperts.nl testimonial

Ik had al veel ervaring met webinars. Toch heb ik nieuwe kennis gekregen om webinars nog beter te organiseren. Je technische kennis en ondersteuning qua GoToWebinar vond ik het beste aan je begeleiding.  Daarnaast heeft het lunchwebinar mij direct een goed aantal verkopen opgeleverd. Wat natuurlijk prachtig is om te zien. Je communiceert fijn en snel. Je weet goed waar je over praat en hoe het allemaal in elkaar steekt. Tof! Ik geef je een volle tien plus!

Jacko Meijaard Internetsuccesgids

Heleen Elfrink - ondernemershaptonom - webinarexperts.nl succesvolle webinarsTestimonial Heleen Elfrink

Ik had nog maar één keer eerder een webinar gegeven en was nog niet zo bekend met de techniek. Robert, je hebt hierin alles uit handen genomen en me ontzettend goed begeleid. Je voorbereiding was perfect en het meekijken bij de presentatie vooraf was heel waardevol. Dank hiervoor. Het lunchwebinar heeft mij een hele mooi ervaring, nieuwe nieuwsbrieflezers en hele mooie reacties van deelnemers opgeleverd. Je begeleiding is goed: goede voorbereiding, alles ruim op tijd geregeld, fijn dat je meedacht met de presentatie en ook een heleboel promotie mede hebt gedaan. Ik ben je dankbaar voor de fijne samenwerking en de goede organisatie. Ik geef je een 10! Ga zo door!

Heleen Elfrink – ondernemershaptonoom

Rianne-de-mos-kleur-200x200Testimonial Rianne de Mos

Ik wil me bezig houden met leuke dingen. De techniek van webinars uitzoeken hoe het allemaal werkt had mij bijna tegengehouden om met webinars te starten. Het webinar heeft mij inspiratie en klantgesprekken opgeleverd. De begeleiding van Robert is relaxed, rustig, betrouwbaar, deskundig, behulpzaam, gezellig, enthousiast, betrokken. Robert ben ik specifiek dankbaar voor de goede samenwerking. Ik vond het erg leuk! (hoop jij ook :)).  Ik geef je een 9.

Rianne de Mos – Jouwsuccesevent.nl

 

Ted-damen-sepia-200x200Testimonial Ted Daamen

De webinarweek heeft me direct sales opgeleverd. Verder weer webinar ervaring erbij en nieuwe abonnees op mijn e-zine. De begeleiding van Robert tijdens het webinar was prima. Door extra vragen en spontane reacties gaf hij swung aan het webinar. Ik beveel een webinar met Robert van harte aan omdat hij webinar specialist is en het klappen van de zweep kent.

Ted Daamen – Easyvideomarketing.nl

Welmoet Babeliowsky

De shoppingcart voor zelfstandige kenniswerkers, coaches, trainers, adviseurs.Webinars zijn een van de beste instrumenten voor informatie-marketing. Wanneer je je diensten wilt verkopen via internet is er veel vertrouwen nodig. Eén van de beste manieren om als ondernemer je eigen diensten en producten te promoten is via informatie marketing. Webinars lenen zich er uitstekend voor om het verhaal over je product of dienst te vertellen. Het gaat steeds om de vraag: voor wie, wat kan er je ermee en wat levert het op? Het is fantastisch dat Robert Mares de kans biedt om ondernemers aan het woord te laten tijdens zijn lunchwebinars. Dat biedt tot nu toe een zeer interessante reeks interviews met ondernemers die interessante diensten en producten bieden. Robert heeft de deskundigheid in huis om een goede gesprekspartner te zijn en te zorgen dat je als ondernemer goed uit de verf komt. Mijn complimenten dus. Mij heeft het weer nieuwe naamsbekendheid opgeleverd en geïnteresseerde nieuwe potentiële klanten.

Welmoet Babeliowsky – autorespond.nl

Iene Lammers webinarexperts.nl Vergroot je succes met webinarweekTestimonial Iene Lammers

Ik had nog nooit een webinar gedaan. Vroeg me af “Werkt dit voor mij? En ook, een presentatie via Powerpoint, ik doe dat nooit”. Deelname aan de webinarweek heeft me een ‘yes’ gevoel opgeleverd. Ik heb het gedaan! Ben weer uit mijn comfortzone gekomen, iets wat ik ook mijn klanten leer. Goed om dat zelf ook weer eens te ervaren hoe ‘eng’ dat is. Na afloop van het webinar direct aanmeldingen voor mijn event in mijn mailbox. Echt super! Ik ga het nog een keer doen! De begeleiding van Robert met een dry-run was heel fijn. Dat heeft mij rust gegeven en het vertrouwen dat ik dit best heel goed kan. Ik ben je dankbaar dat ik “aan jouw hand” dit avontuur ben aangegaan en daardoor heb ontdekt dat ik het leuk vind om een webinar te geven. Je krijgt een 8. Iene Lammers – Totustraining.nl

Loes Vork - Vork Communicatie - Testimonial webinarexperts.nlTestimonial Loes Vork

Mijn belemmering voor deelname aan de webinarweek was dat ik bang was voor Amerikaanse toestanden waarbij je een overvloed aan schreeuwerige mailtjes krijgt en fuiken waarin je je gegevens achter moet laten en daarna wordt gebombardeerd met…
De webinarweek was een nieuwe ervaring voor me. De begeleiding door Robert was plezierig, met humor. Ik geef je een 8.

Loes Vork – Vork Communicatie

Lucy Eind Vrouwensysteem webinarexperts.nl Lunchwebinar gast bij Robert MaresTestimonial Lucy Eind van Vrouwensysteem

Ik twijfelde over presenteren in het lunchwebinar. Een half uur is voor mij kort. Toch heb ik het gedaan. Het webinar heeft me naamsbekendheid opgeleverd. Ook is mijn mailinglijst gegroeid. De begeleiding van Robert is persoonlijk en waardevol door de goede feedback op de presentatie. Ik beveel andere ondernemers het lunchwebinar van harte aan. Ik geef je een 8!

Lucy Eind – Lucyeind.nl  
Janneke Stielstra webinar-experts testimonial webinarexperts.nl

Testimonial Janneke Stielstra van de Academie voor Leren en Ontwikkelen

Ik kreeg van Robert de uitnodiging om een lunchwebinar te doen. Hartstikke leuk!! Ik heb er direct een klant bijgekregen voor mijn coachingsprogramma Meester in productiviteit.
Een kleine tip maar dat doe je inmiddels al zag ik, maak eerder duidelijk wat precies de bedoeling is. Bij mij werkt even een belletje beter dan mailen.
Ik raad andere ondernemers zeker aan om deel te nemen. Robert is een mooi netwerk aan het opbouwen, je bereikt weer een nieuwe groep klanten. Robert je krijgt van mij een 8. Ga zo door met je lunchwebinars. TOP!!

Janneke Stielstra
academievoorlerenenontwikkelen.nl
jannekestielstra.nl.

Petra Iuliano Lunchwebinar webinarexperts.nlTestimonial Petra Iuliano

Ik vroeg me af of het technisch allemaal wel zou lukken. De zeer prettige, rustige en ervaren begeleiding van Robert heeft ervoor gezorgd dat het lunchwebinar succesvol was en mij extra deelnemers voor mijn events heeft opgeleverd. Daar ben ik Robert dankbaar voor. Ik beveel het lunchwebinar aan bij andere ondernemers omdat het een goede ervaring is om te testen hoe een webinar werkt. Ik geef je een 8!!! Petra Iulinao – Iuliano marketing

Sandra Schouwenaars - structuurwijzer - Robert Mares LunchwebinarTestimonial Sandra Schouwenaars

Mijn optreden tijdens het lunchwebinar zit er alweer op. Helaas… want het was erg plezierig samenwerken met Robert. Zijn professionele aanpak en voorbereiding gaven mij alle vertrouwen zodat ik mij volledig kon richten op de inhoud. Het uiteindelijke webinar verliep uitermate soepel met mooie interactie met de luisteraars. Robert is een kei in communicatie. Van zijn timing en inhoud van berichten (e-mails, website) heb ik veel geleerd. Bedankt en tot een volgende keer! Waardering: 9

Sandra Schouwenaars – Structuurwijzer.nl

Jennifer Delano LunchwebinarTestimonial Jennifer Delano

Samenwerken met Robert Mares ging van een leien dakje. Hij had zich meer dan goed voorbereid, over alle facetten van het aanpakken van deze webinar had hij nagedacht en dit uitgewerkt. Zowel de generale repetitie als het uiteindelijke optreden waren fún en professioneel. Ik heb erg veel goede feedback teruggekregen en zie uit naar ons volgende optreden. Jennifer Delano – PR Goeroe 

 

Ron van der Maarel Lunchwebinar SlimmerondernemenTestimonial Ron van der Maarel

Het lunchwebinar was voor mij een prima ervaring. De begeleiding door Robert heb ik als prima ervaren. De tips voor het aanprijzen hebben direct geleid tot verkoop. Het Lunchwebinar werkt goed door de combinatie met een host. Waardering: 8. Ron van der Maarel – Telefacing

 

Petra Mertens - innerout.b eTestimonial Petra Mertens

Het lunchwebinar beveel ik zeker aan bij andere ondernemers omdat het een leuke manier is om informatie te delen en kennis op te doen. Win-win voor alle partijen. Ondanks dat 30 minuten kort is heeft het mij een nieuwe klant opgeleverd. Ik geef je een 8.

Petra Mertens –realiseerjedroombedrijf.be

Testimonial Jacqueline van ’t Spijker

Testimonial lunchwebinar Jacqueline van 't spijkerDoor mijn onbekendheid met het medium webinar en het lunchwebinar concept had ik vooraf enige scepsis. Ik ben zelf van de persoonlijke en face to face trainingen. Het geven van een lunch webinar is een goede kennismaking met het geven van webinars. Robert nam de tijd om vragen te beantwoorden, gaf tips over handige slide indeling. Door de opzet is het laagdrempelig om een webinar te geven, want jij neemt de techniek voor je rekening. Ondanks dit toch ook wel stress in de voorbereiding.

Ik zal ondernemers die aarzelen om met webinars organiseren te beginnen tippen voor lunchwebinar.  Ik geef je een 7.
Jacqueline van ’t Spijker
JvtS.nl

Pascal SImmers - Irik Bouw - webinarexperts.nl Robert MaresPascal Simmers

Ik dacht dat de mobiliteitsscan een subsidie was waar ik toch niet voor in aanmerking zou komen. Maar eindelijk eentje die wel werkt. De begeleiding door Robert was zeer goed, en zeer persoonlijk. Voel me serieus genomen. Ik wil Robert bedanken voor het persoonlijk advies en het zoeken naar de best passende oplossing voor mijn bedrijf. Waardering: 10+. Pascal Simmers – Irik Bouw bv Nuth

Rob Beukema - van Zoelen aannemersbedrijfTestimonial Rob Beukema

Door de mobiliteitsscan heb ik meer kennis van de mogelijkheden. In betere tijden zou ik het zo weer doen. De begeleiding door Robert was prima en helder. Ik waardeer je aanhoudendheid en ben je dankbaar voor de heldere en snelle communicatie. Je bent goed bezig zo! Waardering: 8

Rob Beukema – van Zoelen aannemersbedrijf

Paul Caanen, Valid ICTTestimonial Paul Caanen

De samenwerking heeft voor Valid een verandering in het denken over mobiliteit opgeleverd en een regeling die daarin een eerste grote stap voor Valid betekent. Alles binnen de kaders van People Planet Profit. De zaken zijn goed opgepakt en uitgewerkt. Jullie hebben uiteindelijk de goede vertaling gemaakt naar de context van Valid, met de door ons gevraagde onderbouwing om tot keuzes te komen. Ik ben jullie dankbaar voor het eindresultaat en de effort die jullie erin hebben gestoken. Paul Caanenmanager algemene zaken Valid ICT

Marjean Movrin-webinarexperts.nl

Testimonial Marjean Movrin

Robert Mares heeft in de Slimmer werken, slimmer reizen (mobiliteits)scan geadviseerd het fietsen door de medewerkers te stimuleren als oplossing voor het parkeerprobleem. Ik twijfelde of het project ‘Rij2op5’ om het fietsen bij ons te stimuleren daadwerkelijk meer mensen op de fiets zou opleveren. Het resultaat van ‘Rij2op5’ is dat medewerkers daadwerkelijk e-bikes en fietsen hebben aangeschaft. Ook staan alternatieven voor de reiskostenregeling op de kaart. En we hebben 7 e-bikes als dienstfiets aangeschaft.De begeleiding door Robert Mares heb ik ervaren als zeer goed. Robert is deskundig, betrokken, denkt mee, is innovatief en experimenteel. Hij is een zeer prettig persoon. Hij zet kansen om in daadwerkelijke actie. Ik ben Robert specifiek dankbaar voor de intensieve begeleiding. Marjean Movrin – P&O de meentgroep

Tim van Dam Vitasys webinarexperts.nlTestimonial Tim van Dam

Het project “Digitalisering bedrijfsvoering met ISO certificering” heeft ervoor gezorgd dat niet alleen ik maar de gehele organisatie continue nadenkt over verbetering van de processen, en dus verbetering van de service. Door zijn inlevingsvermogen en resultaatgerichtheid is Robert een prettig persoon om mee samen te werken. Ik ben Robert specifiek dankbaar voor zijn vraagstellingen waardoor hij mij op een ander spoor heeft gezet bij het nadenken over processen. In februari 2013 is Vitasys ISO9001 en ISO14001 gecertificeerd. Tim van Dam, General manager Vitasys

Testimonial Marcel Buter

Door de mobiliteitsscan heb ik goed inzicht gekregen in wat vergroening van reizen oplevert. De ondersteuning door Robert Mares vond ik uitstekend. Wat ik erg fijn vond is de ervaring die je meebrengt om te spiegelen aan andere bedrijven samen met de warme persoon die je bent. Ik ben Robert specifiek dankbaar voor de bevlogenheid en reflectie. Marcel Buter, Manager QA

John Groote, JE Consultancy, webinarexperts.nlTestimonial John Groote

“Ons is een spiegel voorgehouden over slimmer werken, slimmer reizen. De benchmark laat zien hoe wij scoren. In de vervolgaanpak heeft Robert Mares laten zien dat wij als detacheringsbedrijf met praktisch toepasbare maatregelen onze kosten kunnen verlagen, CO2 uitstoot kunnen verminderen en bijdragen aan werknemerstevredenheid. Dankzij de inkoopachtergrond beschikt de organisatie tevens over een uitgebreid netwerk van experts. Met de aktie “Band op spanning” is duurzame mobiliteit voor onze medewerkers tastbaar geworden. Robert Mares beschikt over brede kennis van duurzame bedrijfsvoering die benodigd is om “Slimmer Werken Slimmer Reizen” bij JE Consultancy integraal te benaderen. John Groote, directeur JE Consultancy

 

Jan van Heuven, Provide, webinarexperts.nlTestimonial Jan van Heuven

Robert Mares heeft ons met de mobiliteitsscan laten zien dat er grote winst te behalen is met het wagenpark. De komende jaren zullen er steeds meer elektrische auto’s op de markt komen. De medewerkers van Provide hebben als een van de eersten in een elektrische auto gereden. Bij het kiezen van een volgende auto zal de elektrische auto zeker op de short list staan van vele medewerkers. We kijken terug op een mooi event waar onze medewerkers enthousiast gebruik hebben gemaakt van de beschikbare electrische auto’s en “motor”! Jan van Heuven – financieel directeur Provide Consultancy

 

ROC logo, webinarexperts.nlLEF logo-webinarexperts.nlRuimte voor de Rivier logo-webinarexperts.nl

 

logo binnelandse zaken-webinarexperts.nllogo rijkswaterstaat-webinarexperts.nl
background: rgba(255, 255, 255, 0.73);