3 Geheimen waarmee je voorkomt dat je Verkoopgesprekken in de soep lopen!
02 oktober 2016 

3 Geheimen waarmee je voorkomt dat je Verkoopgesprekken in de soep lopen!

In dit webinar laat Harry Stoffelen zien:
Hoe je je verkoopgesprekken enorm verbetert
Hoe je diepgaand vertrouwen wekt bij de klant
Hoe je sterk in je schoenen blijft staan, ook wanneer het lastig wordt
Doet hij je een exclusief aanbod waarmee je je plezier in het ondernemen enorm verhoogt EN super snel meer klanten krijgt.

Alle goede marketing- en verkooptechnieken werken omdat ze gebruik maken van krachtige principes. Als je die principes niet snapt loop je het risico dat je de technieken verkeerd gebruikt of klakkeloos overneemt. En als het dan niet werkt, dan weet je niet of het aan de techniek ligt of aan iets wat jij over het hoofd hebt gezien.

Maar heb je daarentegen wel inzicht in die principes? En weet je hoe je jouw innerlijke ondernemer naar boven haalt? Dan kan je eindeloos variëren en je eigen stijl ontwikkelen. En dat maakt het een stuk leuker…ook voor je klant :)
Zonder dat je concessies hoeft te doen aan jouw stijl.

Harry vertelt je hoe je de geheimen achter verkopen voor jou kan laten werken, zodat je je resultaten verbetert en verkopen leuk wordt.

Harry Stoffelen is eigenaar van Goed naar Geweldig. Hij begeleidt hoogopgeleide ondernemers die worstelen met hun omzet en hun aanbod. Hij helpt ze via intensieve coaching en slimme marketing hun inkomen te verdubbelen en passievol en stressvrij te ondernemen. Harry is expert op het gebied van marketing en het bouwen van een succesvolle ondernemers mindset.

Over de schrijver
Reactie plaatsen