Welzijn in Geldzaken voor Sociale Professionals
03 juli 2017 

Welzijn in Geldzaken voor Sociale Professionals

Je bent een Sociale Professional
En je bent ondernemer.
Je verdient je eigen inkomen.
Je bepaalt jouw eigen prijzen conform de markt.
Kortom, jouw geldzaken regelen doe jij helemaal zelf.

Maar vraag jij wel wat jij eigenlijk verdient?

Een goede bekende van mij, Anneke Krakers, heeft hier een mooie training voor gemaakt. In zes modules, wordt aan jou uitgelegd, hoe jij de waarde voor jouw onderneming creëert. Dat wil zeggen: hoe jij geldzaken regelen optimaliseert en een beter financieel welzijn realiseert.

Bekijk direct Anneke haar programma zien

Jouw money mindset

Het blijkt dat er toch nog wel veel ondernemers zijn die echt hun financiële situatie kunnen verbeteren. Een van de zaken die bepalen hoe je financiele situatie is, is jouw money mindset. Wat zijn jouw gedachten bij geld. Iedereen heeft andere gedachten bij geld. Gedachten, beelden, gevoel die je thuis uit hebt meegekregen. Veel geld verdienen is slecht. Als ik veel geld vraag dan raak ik mijn vrienden kwijt. Het zijn allemaal onderbewuste gedachten. Onderdeel van het programma is werken aan jouw money mindset.

Start is onzeker?

Voor startende ondernemers die onzeker zijn of hun onderneming wel echt rendabel wordt, biedt Anneke haar training ook een uitkomst. Het is een programma waarbij jij leert te onderhandelen, prijzen te vragen die gebaseerd zijn op jouw dienst of product en waarbij jij leert helderheid over geldzaken te krijgen zonder emotionele gevoelens.

Terug naar je passie

De passie voor je werk verlies je soms geheel uit het oog. Omdat je een focus hebt op jouw geldzaken regelen in plaats van het ondernemen. En dat is zonde.

Meld je dan snel voor de training ‘Welzijn in Geldzaken’ >>

Je volgt de training online. Geheel in je eigen tempo, op een door jou gekozen tijdstip en vanaf elke willekeurige locatie. Uiteraard kun je al je vragen aan Anneke stellen en is er een 30-dagen-niet-tevreden garantie. Echter ‘niet tevreden’ klinkt zo goed als onmogelijk.

Laat het mij weten, hoe tevreden jij bent of wat jouw tips zijn in het beter regelen van geldzaken.

Over de schrijver
Reactie plaatsen