Affiliate Marketing Strategieën voor Passief Inkomen!
23 november 2016 

Affiliate Marketing Strategieën voor Passief Inkomen!

In dit artikel presenteer ik affiliate marketing strategieën die vrijwel iedereen zo kan gebruiken. Affiliate marketing wordt vaak genoemd als mensen denken over manieren waarop ze geld naast een full-time baan kunnen verdienen. Wellicht zijn ze op zoek naar een part-time business die ze kunnen opzetten. Zodat dit geleidelijk de plaats van de baan die ze nu hebben kan overnemen. Vaak weten (startende) affiliate marketeers echt niet wat ze doen. Ze zoeken naar een manier om het “te laten gebeuren”. Ze zijn slecht uitgerust om de klus goed gedaan te krijgen.

Met de affiliate marketing strategieën kun je direct beginnen met het maken van een passief inkomen door het online verkopen van affiliate producten die anderen hebben gemaakt.

Facebook heeft de wereld veroverd als een storm. Met bijna 1,5 miljard gebruikers, is dit een van de beste plaatsen die affiliate marketeers kunnen gebruiken om te beginnen met geld verdienen. Hoewel Facebook een sociaal netwerk is, bieden ze een reclame-formaat dat iedereen kan gebruiken. De tarieven zijn laag, soms kost reclame slechts 1 cent per klik. Dit is afhankelijk van het product of de dienst die je verkoopt. Mert zoveel mensen beschikbaar, is het gemakkelijk om geld online te verdienen. Je moet wel de producten die je verkoopt zorgvuldig kiezen. Anders loopt je het risico dat je veel geld aan facebook advertenties besteed met zeer weinig of geen verkoop. Producten die zeer goed verkopen zijn de producten die zijn gericht op trends of hobby’s. Door het gebruik van affiliate links naar  populaire producten, profiteer je van de verkoop op basis van de populariteit van het onderwerp.

Artikel marketing is een andere mogelijkheid. Artikel en blogs zijn nog steeds een geweldige manier om affiliate marketing te doen. Want de artikelen die je schrijft kunnen hoog scoren in google en andere zoekmachines als je de juiste technieken gebruikt. Bijvoorbeeld een artikel schrijven met een lengte van tenminste 750 woorden. Waarbij je de informatie over het affiliate product in het artikel opneemt. De lezers zoeken deze informatie op het web. En als ze je vinden, en je artikel is goed geschreven, dan is de kans op een affiliate verkoop groot.

Artikel marketing is wel iets minder effectief dan in het verleden. Door Social networking hebben mensen hun aandacht verplaatst in de richting van forums. Hierin kunnen ze eenvoudig de interactie aangaan met anderen.

Forums zijn een geweldige plek om affiliate producten te promoten. De belangrijkste reden waarom dit waar is, is omdat de mensen die naar forums gaan meestal zeer gericht op zoek zijn naar meer informatie over een bepaald onderwerp. Stel dat je een vogelliefhebber bent. En je bent op zoek naar meer informatie over de vogels die je bezit. Als je in het forum de informatie vindt over jouw vogels en daarbij is een link geplaatst naar een product dan is er een grotere kans dat je het zal kopen. Dit komt omdat je in een community van vertrouwde personen bent die allemaal informatie delen over een onderwerp waar je meer over wilt weten. Door het plaatsen van een affiliate link in je handtekening aan de onderkant van elk forum post wordt je link door honderden, zo niet duizenden, gezien en dit kan gemakkelijk leiden tot extra verkopen.

Webinars als marketing tool is steeds normaler. Je organiseert een webinar, deelt daarin waardevolle content. En aan het einde van het webinar doe je een aanbod van een affiliate product. Dit product heeft direct een relatie met de content. Ervaren webinar gevers halen conversies van 4-30%. Zo geef je op eenvoudige wijze een boost aan je affiliate verkopen.

Als je nu direct aan de slag wilt met affiliate marketing strategieën kun je een account aanmaken bij PayPro. En zoek daar de producten die je wilt promoten.

Wil jij snel resultaat? Met Affiliate Marketing Strategieën voor je passief inkomen die werken? Met de Affiliate Marketing Revolutie VIP start je supersnel. En voorkom je beginnersfouten. Onderdeel van deze training is een forum, waar andere  gebruikers ook op jouw vragen reageren. Omdat je toegang krijgt tot de kennis van ervaren affiliate marketing experts zal jouw passief inkomen nog sneller groeien.

Welke Affiliate Marketing Strategieën pas jij toe?

Over de schrijver
Reactie plaatsen