Autorespond Academie helpt je meer uit je Webinars te halen!
25 maart 2017 

Autorespond Academie helpt je meer uit je Webinars te halen!

Als je een webinar organiseert wil je dat dat zo optimaal mogelijk verloopt. Geruisloos. Veel enthousiaste reacties. En (niet geheel onbelangrijk) een sterke automatische opvolging om die reacties om te zetten in iets concreets. De aanvraag van een gesprek bijvoorbeeld. Of de aankoop van een product.

Een goed webinarsysteem is prio 1. Maar het e-mailmarketingsysteem waarmee je de opvolging doet mag niet ontbreken in het hele proces. Sterker nog: de Autorespond Academie helpt je om met het e-mailmarketingsysteem meer uit je webinar te halen! 

Een goed e-mailmarketingsysteem moet je dienen en voor je werken

Hoe fijn is het wanneer de mensen die zich aanmelden voor je webinar direct op je nieuwsbrieflijst terechtkomen? En dat deze mensen na het webinar automatisch een mail krijgen met daarin jouw aanbod? Maar daar houdt het niet op … Misschien wil je mensen die in de opvolgmail doorklikken naar je aanbod, maar niet overgaan tot verkoop, ook nog een extra aanmoedigingsmail sturen. Of wellicht wil jij de afwezigen van je webinar automatisch filteren zodat zij een aangepast aanbod krijgen.

Er zijn ontzettend veel manieren waarop jij je e-mailmarketing na je webinar voor je zou kunnen laten werken, zodat je er een nog beter resultaat uithaalt. Je kunt hier handmatig mee aan de slag, maar als ondernemer kun je beter je kostbare tijd zo efficiënt mogelijk inzetten. Dus laat je systeem deze acties voor je doen!

Autorespond helpt je online te groeien op de automatische piloot

Ik maak zelf al jaren naar volle tevredenheid gebruik van Autorespond. Dit e-mailmarketingsysteem heeft aan mij bewezen dat je je bedrijf kan laten groeien op de automatische piloot. Terwijl ik nieuwe producten aan het ontwikkelen was, 1 op 1 met klanten bezig was, draaide de e-mailmarketing geruisloos door.

Je kunt er zo veel mee. Denk eens aan het automatiseren van de opvolging van je webinar op een manier waarop jij er nagenoeg geen omkijken meer naar hebt en iedereen toch een aanbod op maat krijgt. Laat de aanvragen of verkopen maar binnenstromen terwijl jij iets anders aan het doen bent!

Maar er is naast het automatiseren van de opvolging van je webinar zo ontzettend veel meer mogelijk. Als je er eenmaal inzit, heb je de smaak zo te pakken. Dan wil je meer en meer automatiseren en personaliseren zodat e-mailmarketing echt voor je gaat werken en je bedrijf gaat groeien.

Autorespond geeft je ook de mogelijkheid om intelligente workflows in te richten die het gedrag van je relaties volgen! Naar aanleiding van een ondernomen handeling (of juist na aanleiding van een NIET ondernomen handeling) komt het systeem in actie. Eén klik op een link, een geopende email of een veranderde status, kan een door jou zelf gedefinieerde workflow starten, waarmee je jouw relatie (klant of toekomstige klant) zo relevant en persoonlijk mogelijk bedient. Wat met de juiste inzet uiteindelijk leidt tot meer verkopen.

Maar … handigheid heb je niet vanaf dag 1

Wanneer je daadwerkelijk aan de slag gaat in Autorespond, vraagt dat om handigheid. En die heb je vaak niet gelijk vanaf dag 1. Gevolg; vloekend en tierend je webinarsysteem koppelen, eindeloos zoeken naar een manier waarop je die specifieke groep kan aanmaken om er uiteindelijk achter te komen dat de afbeeldingen in de mail je hele beeldscherm beslaan en dat de mail alsnog naar de verkeerde mensen is gestuurd …

En dat is nog maar het begin. Hoe ga je in godsnaam ontdekken hoe je die waardevolle automatiseringen en workflows kan opzetten? Hoe ontdek je wat er allemaal nog meer kan in het systeem? Het gevaar is dat je al snel je plezier verliest en ontmoedigd wordt, maar daarnaast (nog veel erger) dat je je geen gebruik maakt van de waardevolle mogelijkheden die het systeem je biedt. Je blijft een dummy …

E-mailmarketing werkt alleen wanneer je het systeem echt kent en beheerst

Online ondernemen is veel leuker wanneer het werken in je e-mailmarketingsysteem
voelt als spelen in de speeltuin. Wanneer je alle ins en outs op een prettige manier aangeboden krijgt en je geïnspireerd wordt door de mogelijkheden die er zijn. De Autorespond Academie is dè online bibliotheek vol met marketinggeheimen en waardevolle wijsheden.

Je leert stap voor stap hoe Autorespond technisch werkt en ontdek de mogelijkheden waar jij het bestaan niet van wist. Haal marketinginspiratie uit alle voorbeelden die bewezen succesvol zijn. Krijg de geheime ingrediënten van de beste marketingtactieken.

En leer hoe je jouw webinar beter organiseert. Of hoe je een workflow in elkaar zet.

De Autorespond Academie biedt jou:

  • direct toegang tot de hele bibliotheek van de Autorespond Academie. Rond de 150 korte filmpjes met uitleg waarin je ziet hoe het werkt.

Je kunt meteen beginnen. Je krijgt meteen toegang tot ALLE informatie die je nodig hebt.

  • in je eigen tempo en volgorde stap voor stap leren hoe Autorespond werkt en hoe je er alles uit kunt halen om e-mailmarketing voor je te laten werken.
  • een eenmalige investering en je krijgt oneindig toegang. Een investering die je zo hebt terugverdiend als je aan de hand van alles wat je leert je e-mailmarketing nog gerichter in kan zetten ..

Direct aan de slag?

Hier vind je alle info over de Autorespond Academie!

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen