Autorespond en Mistercash koppelen voor online ondernemen
18 juni 2014 

Autorespond en Mistercash koppelen voor online ondernemen

Autorespond MisterCash koppeling paypalInternet maakt ondernemen steeds makkelijker. De wereld wordt een dorp wordt wel eens gezegd. Zo word ik ondersteund door Mijn Virtuele Team. Met experts die wereldwijd wonen en werken. Ook in mijn LunchWebinar heb ik steeds meer internationale fans: België, Spanje, Duitsland, Tsjechië, UK. Lastig is dat Ideal alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening werkt.

Eerder schreef ik al dat Paypal gekoppeld kan worden aan Autorespond. Nu is het ook mogelijk om Autorespond en MisterCash te koppelen. Mistercash is de Belgische Ideal. Dit koppelen van Autorespond en Mistercash gaat heel eenvoudig.

Mistercash koppelen

Ik gebruik Sisow als betaalprovider. Een mail met de helpdesk van Sisow leert dat MisterCash standaard beschikbaar is binnen het Sisow . De kosten bedragen € 0,25 per transactie plus 1,8% van het bedrag. Vervolgens een mail naar de helpdesk van autorespond gezonden. Binnen een kwartier kreeg ik een bevestiging dat MisterCash geactiveerd was. Autorespond en Mistercash zijn nu gekoppeld.

Zo simpel is het! Ook dit is Slimmer Ondernemen.

Over de schrijver
Robert
Door

Robert

op 22 Jul 2014

MisterCash kan ik als Nederlandse ondernemer niet zelf testen. Ik kan je nu zelf vertellen: het werkt! Ik kreeg een mail van Sisow dat er een betaling via Mistercash is gedaan! Dus heb je het nog niet geactiveerd: Doe het direct! Zo kunnen internationale klanten eenvoudig bij jou online afrekenen!

Reactie plaatsen