Bewezen succes voor GoToWebinar en GoToMeeting
30 mei 2016 

Bewezen succes voor GoToWebinar en GoToMeeting

GoToWebinar en GoToMeeting hebben een categorie gewonnen in de SIIA CODiE Awards.
GoToWebinar – Citrix Systems, Inc. is winnaar in: ‘Best Webcast Platform
GoToMeeting – Citrix Systems, Inc. is winnaar in: ‘Best Collaboration Solution

In de Appy Awards heeft GoToMeeting zich bewezen in de categorie ‘Best Productivity App’ en is hier als winnaar uit de bus gekomen.

Bij deze: Citrix, van harte gefeliciteerd.

Beide applicaties hebben zich bewezen ten opzichte van de concurrentie. Wil je graag voor jezelf zien waarom ze hebben gewonnen? Probeer het 30 gratis en laat jezelf overtuigen.

GoToMeeting

De GoToMeeting App is als dusdanig gebruiksvriendelijk bevonden om een online meeting te organiseren of eraan deel te nemen. Met alle andere technische functies had het simpelweg een streepje voor op de concurrentie.

Via GoToMeeting zijn er jaarlijks 56 miljoen online meetings met 100 deelnemers per meeting. GoToMeeting is dan ook een populaire tool, mede dankzij de HD video, ingebouwde audio via VOIP en het gemakkelijke scherm delen.

GoToWebinar

GoToWebinar biedt de optie om jouw presentatie te geven met 1000 toeschouwers. Een tool geschikt om jouw producten te verkopen, informatie over de deelnemers te verkrijgen en jouw verkoop een boost te geven. Natuurlijk ook informatief is GoToWebinar erg geschikt. De moderne en stabiele software van Citrix zorgen voor een unieke ervaring. En dit is waarvoor Citrix geprezen is. Verder krijg je het GoTowebinar-pakket standaard GoToMeeting.

Na het bovenstaande gelezen te hebben ben je vast overtuigd het gratis uit te proberen. Gelukkig kan dat ook, 30 dagen lang zonder verplichtingen.

Een tip is om alvast onze website door te lezen. Je weet dan precies waarop je moet letten. Plus zonder de 30 dagen te verknoeien heb je al een idee wat je GoToWebinar kunt. Heb je vragen tijdens de proefperiode? Neem dan contact met ons op. Wij helpen graag. Heb je liever persoonlijk advies van een expert op het gebied van webinars? Boek dan een virtueel bakkie met Robert.

Nogmaals de link voor 30 dagen gratis uitproberen >>

Over de schrijver
Reactie plaatsen