Een whiteboard op je MAC

Nu ook voor de MAC gebruikers beschikbaar.
Je deelt een echt whiteboard virtueel met je deelnemers in een GoToMeeting.

Of in andere woorden: Sightboard. Het delen van jouw ‘real’ whiteboard met je deelnemers.
Dit is echt een superhandige tool van GoToMeeting.

Wil je dit zelf testen? Meld je aan aan en probeer het geheeld gratis >>

Wat is Sightboard?

Sightboard is een technisch hoogstandje waarmee je jouw fysieke whiteboard kunt delen. Jij maakt notities met een stift op papier en via een HD cam en wat magie wordt dit geprojecteerd in de GoToMeeting. Erg gemakkelijk communiceren met jouw whiteboard op je scherm geprojecteerd. Iedereen ziet namelijk meteen jouw krabbels. En geschreven woorden worden toch nog als meest directe en echte communicatie gezien.

Bekijk het op de video hieronder.

Een superhandige tool dus. Sightboard voor je MAC. Nu bij GoToMeeting. Probeer het uit. En maak je nog geen gebruik van GoToMeeting? Meld je dan aan. Zonder enige verplichtingen probeer je GoToMeeting 30 dagen geheel gratis.

Een real whiteboard plus meer!

Citrix heeft nog meer updates uitgevoerd voor MAC gebruikers.

Zo zijn er op het audioscherm nu duidelijke onderscheidingen gemaakt tussen gebruik op een computer en mobiel. Woordtechnisch is dit aangepast maar ook zijn er de icoontjes van een telefoon zichtbaar indien je op je iPhone een GoToMeeting voert.

Krijg je als deelnemer het woord (en wordt jij dus de presentator) dan krijg je nu een scherm met duidelijke opties. Er was al wel de pop-up maar nu is het overzichtelijk weergegeven welk scherm of venster jij wilt delen.

Probeer het gewoon uit. MAC of Windows. Met GoToMeeting is online vergaderen een genot en dus een onmisbare tool.

Heb je vragen over de Sightboard functie? Stel ze hieronder of lees er meer (in het Engels) over op de site van Citrix. Natuurlijk kan je mij ook persoonlijk benaderen via de contactpagina.

Over de schrijver
Reactie plaatsen