Gezocht: leveranciers van #SWSR (Slimmer Werken Slimmer Reizen) diensten
15 juni 2011 

Gezocht: leveranciers van #SWSR (Slimmer Werken Slimmer Reizen) diensten

Zeist -15 juni 2011. webinarexperts.nl is gestart met het samenstellen van produktkaarten op het gebied van “Slimmer Werken Slimmer Reizen”.
Levert uw bedrijf diensten in de categorieën “Locatie & huisvesting” “het nieuwe werken”, ”Reizen”, “Werkprocessen, communicatiemiddelen & ICT” dan kun je je organisatie gratis registreren. Voor jou een unieke mogelijkheid om je product(en) bij potentiële klanten onder de aandacht te brengen. Deze produktkaarten bevatten een korte beschrijving van het produkt, de toepassing en de kosten/baten. Met de produktkaarten willen we onze klanten zó faciliteren dat zij direct zelf aan de slag kunnen met de invoering van een aantal van onze concrete aanbevelingen. Na registratie kun je te allen tijde je informatie actualiseren.

De vragen hebben betrekking op je organisatie en op de diensten en produkten die je organisatie levert in de bovenstaande categorieën, in het kader van slimmer werken en slimmer reizen. Op basis van de produktinformatie die door jou organisatie wordt verstrekt, wordt de online vragenset uitgebreid met specifieke produktvragen zodat het toepassingsgebied en de kosten en baten van de producten en diensten kan worden verduidelijkt.

De lancering van de productkaarten is gepland einde derde kwartaal dit jaar. Heb je vragen naar aanleiding van bovenstaande, bel dan met 025-222 32 72 of neem contact op via Robert Mares.

Over de schrijver
Reactie plaatsen