GISPEN en YOUPSA zoeken SLIMME WERKERS
21 maart 2012 

GISPEN en YOUPSA zoeken SLIMME WERKERS

GISPEN en YOUPSA zoeken SLIMME WERKERS

Win een design Gispen thuiswerkplek en een diner voor twee
GISPEN en YOUPSA zoeken slimme werkers. Deze trendsetters die werken waar ze willen, maken kans op een design Gispen thuiswerkplek en een diner voor twee in een bij YOUPSA aangesloten horecagelegenheid. Slim plannen, slim werken en slim afspreken, zodat elke dag optimaal benut wordt. Thuis in alle rust geconcentreerd werken en onderweg bij een hotel, café of restaurant vergaderen en ontmoeten. In een inspirerende omgeving met lekkere koffie op een perfecte locatie. Geen files, korte reistijden, minder reiskosten, werk en privé in balans en geen stress.

Wedstrijd
Mensen die kans willen maken op een design Gispen thuiswerkplek en een diner voor twee hoeven maar een paar dingen te doen. Een foto maken van de huidige werkplek thuis en een foto van een ontmoeting/bespreking onderweg bij een horecagelegenheid. Deze foto’s worden op de facebookpagina’s van Gispen en YOUPSA geplaatst, zodat ze ‘geliked’ kunnen worden. De deelnemer met de meeste ‘likes’ op zijn/haar twee foto’s, wint de prijs. Meedoen kan tot en met vrijdag 13 april 2012. De prijsuitreiking is bij Gispen International in Culemborg op maandag 23 april 2012. Alle informatie is te vinden op de wedstrijdsite www.slimmewerker.nl.
GISPEN
Gispen ontwerpt en maakt al bijna 100 jaar de best denkbare inrichtingen. Met Gispen Huiswerk maakt de meest innovatieve inrichter zich nu ook sterk voor de best denkbare thuiswerkplek. Gispen Huiswerk biedt een compleet en doordacht assortiment aan meubilair en accessoires om thuis de optimale werkplek in te richten. Stijlvol design, onderscheidende vormgeving en duurzaam.
YOUPSA
YOUPSA is de snelle internettool om halverwege af te spreken. Voor slimme mensen die elkaar willen zien, spreken en ontmoeten. In dit digitale tijdperk waarin de social media een belangrijke rol vervullen, kunnen we toch niet altijd zonder persoonlijke ontmoetingen. In een paar seconden vindt YOUPSA de beste plek om af te spreken. Voor de gebruikers alleen maar voordelen. Namelijk minder reistijd, minder kilometers, minder reiskosten en duurzaam.
Over de schrijver
Reactie plaatsen