GoToMeeting is veel meer dan online een gesprek voeren
28 maart 2016 

GoToMeeting is veel meer dan online een gesprek voeren

Een online gesprek voeren dat kun je met GoToMeeting.
Maar niet zomaar een gesprek voeren doe je dan.
Je kunt namelijk met de handige tools van GoToMeeting het gesprek ook analyseren.

GoToMeeting zit ook niet stil. Er blijven maar steeds nieuwe technieken bijkomen. Zo zijn er ook recentelijk weer nieuwe ideeën gelanceerd.

Een gesprek voeren in GoToMeeting. Wat is er deze week zoal bijgekomen?

Een verbetering in de admin
Vanaf nu kan je als organisator gemakkelijk rapporten uit het systeem halen. Ook voor GoToWebinar en GoToTraining. Deze rapporten zijn geheel actueel of zelfs gericht op een bepaald tijdstip in het verleden.

Audiometer in de ‘desktop app’
Het was al gelanceerd in de GoToMeeting web app maar nu is het ook in de desktop app. Deelnemers, die via hun desktopapplicatie ingelogd zijn, kunnen nu de kwaliteit van het geluid via een meter zien. Erg handig wanneer de internetverbinding minder goed blijkt te zijn. Je weet meteen wanneer te switchen naar de mobiel modus. Je gaat dus vanaf nu altijd een gesprek voeren met goed geluid!

‘Reminder’ voor iOS
Je gebruikt de iOS app voor GoToMeeting? Vanaf nu ben je elke keer op tijd. Je kunt namelijk een herinnering instellen voor jouw geplande meeting. Een gesprek voeren doe je door tijdig in te loggen. En met een simpele ‘tab’ is dit slechts secondenwerk!

Bestanden downloaden tracken
Met de ‘meeting space’ nog in de uitvoering heeft Citrix toch al een aanpassing gemaakt. Als je tijdens het gesprek voeren een bestand upload zie je meteen wie het allemaal downloadt. Erg handig om te meten hoe jouw boodschap overkomt. En je exporteert de lijst met downloaders gemakkelijk in CSV na afloop.

Wil je ook jouw gesprek voeren met GoToMeeting? Maar je twijfelt of dit wel jouw ding is?
Probeer het dan gewoon 30 dagen gratis uit!

Heb je vragen? Reageer op dit bericht of drink een virtueel bakkie met Robert!

Over de schrijver
Reactie plaatsen