GoToWebinar Controlpanel zien bij Powerpoint
14 september 2016 

GoToWebinar Controlpanel zien bij Powerpoint

Regelmatig krijg ik de vraag: als ik een Powerpoint presentatie op mijn Apple doe dan zie ik het GoToWebinar Controlpanel op mijn Mac niet meer. Ik wil graag het controlpanel zien tijdens de powerpoint. Hoe kan ik dit oplossen.

De reden dat je het GoToWebinar Controlpanel niet ziet is omdat in de nieuwste MacOS powerpoint wordt geopend als een nieuwe „space“ (een nieuwe desktop). Hierin is alleen de Powerpoint zichtbaar. Helaas is het niet mogelijk voor andere programma’s, zoals GoToWebinar Controlpanel, een overlay te laten zien. Dit komt door het ontwerp van het desktop-concept voor MacOS.

Het control panel is toegankelijk als je terug switched naar de andere desktop. Je kunt de verschillende „spaces“ (desktops) zien als je op F3 op je toetsenbord drukt. Kies dan voor de desktop waar het GoToWebinar Controlpanel voor Mac zichtbaar is.

Als je 2 monitors gebruikt, Plaats je het GoToWebinar Controlpanel op de 2e monitor. Dan is deze wel zichtbaar.

Zelf gebruik ik Google Prestentations. Bij weergave in de browser is het GoToWebinar Controlpanel wel zichtbaar.

Gotowebinar controlpanel google presentations 3

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen