GoToWebinar Webbrowser ondersteunt nu tot 2.000 Deelnemers!
12 september 2016 

GoToWebinar Webbrowser ondersteunt nu tot 2.000 Deelnemers!

GoToWebinar Webbrowser is nu via Broadcast Beta beschikbaar. Het maximaal aantal deelnemers is tegelijkertijd verhoogd van 1.000 naar 2.000. Deelnemers aan een GoToWebinar Webbrowser uitzending kunnen direct deelnemen aan een GoToWebinar. Zonder de download van de GoToWebinar software.


Deze optie voor 2.000 deelnemers is automatisch beschikbaar als je reeds over een GoToWebinar 1.000 beschikt. Bij het aanmaken van een webinar heb je bij het aanmaken van een webinar de extra optie: webinar type. Je kunt kiezen tussen “Classic Webinar” of “Broadcast BETA”. Om gebruik te maken van de 2.000 deelnemer optie kies je voor “Broadcast BETA”.

Classic GoToWebinar

Bij een “Classic Webinar” kunnen, afhankelijk van de licentie, maximaal 100, 500 of 1.000 deelnemers live aanwezig zijn bij je webinar. Alle deelnemers staan standaard op mute. Als organizer kun je de deelnemers “muten” en “unmuten”.
Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van Polls, Handouts en Vragen.

Broadcast BETA – GoToWebinar Webbrowser

Verwacht je meer dan 2.000 deelnemers kies dan bij het aanmaken van het webinar voor de Broadcast Beta versie. Dit betekent automatisch dat deelnemers deelnemen via de webbrowser, zonder download van specifieke software.

GoToWebinar Webbrowser is nu via Broadcast Beta beschikbaar. Het maximaal aantal deelnemers is tegelijkertijd verhoogd van 1.000 naar 2.000.

Verder staan in de webbrowser versie de deelnemers uitsluitend op listen only. Ze kunnen niet unmuted worden.Dit betekent dat als je de webinar gebruik voor een coaching sessie,

GoToWebinar webbrowser 2000 deelnemers

Wil je aan de slag met Webinars?

Download mijn gratis E-boek om in 10 stappen je webinar software te selecteren.

Of vraag direct een trial aan van GoToWebinar (14 dagen) of Webinargeek (30 dagen).

Over de schrijver
Reactie plaatsen