Gratis GoToWebinar Trial ingrijpend gewijzigd
11 september 2016 

Gratis GoToWebinar Trial ingrijpend gewijzigd

GoToWebinar Trial biedt de mogelijkheid om de webinar software inclusief GoToMeeting uitgebreid te testen. Wel heeft GoToWebinar de inhoud van de trial ingrijpend gewijzigd.

Vanaf heden is een GoToWebinar Trial account geschikt voor maximaal 10 deelnemers live.
Ook de periode dat je de webinar software kunt proberen is fors ingekort. Van 30 dagen naar 14 dagen.
Zodra je webinar meer dan 10 inschrijvingen heeft krijg je een mail.

GoToWebinar Trial 10 deelnemers

GoToWebinar doet je dan natuurlijk een aanbod. Voor een betaald abonnement! Dat blijkt ook al uit het onderwerp van de mail: “Don’t miss an attendee! Upgrade to a paid subscription.”.

De wijziging van maximaal 10 deelnemers is per direct doorgevoerd. En geldt ook voor lopende trials. Meerdere klanten van mij werden verrast door deze wijziging. De snelle invoering wordt duidelijk omdat het Citrix GoToWebinar Trial account nog steeds aangeeft dat er gebruik wordt gemaakt van een 100 deelnemers GoToWebinar Trial account.

GoToWebinar behoort nog steeds tot de top van Webinar Software. Het doorvoeren van deze wijzigingen gebeurt echter op een manier waar ze potentiële klanten die al ver in het beslissingsproces zitten opeens enorm voor het blok zetten. Terwijl ze al enorm uit hun comfort zone zijn, druk zijn met het 1e webinar voorbereiden. En dan opeens deze mail krijgen.  Door de schaarste hopen ze dat mensen snel overstappen op een betaald account. Als reseller merk ik echter dat potentiële klanten het als zeer agressief ervaren en ongewenst. GoToWebinar speelt hier gevaarlijk spel met ondernemers die op het punt staan de GoToWebinar software aan te schaffen.

Webinarexperts.nl is de grootste GoToWebinar partner in Nederland. Daarom heb ik met Citrix een speciale afspraak kunnen maken. Daardoor kan ik jou een GoToWebinar Trial 100 deelnemers aanbieden met een looptijd van 14 dagen. In deze periode kun je zoveel webinars organiseren als je wilt. Je hebt als het ware een zaal voor 100 mensen beschikbaar. 24/7. Dus 24 uur per dag. 7 dagen per week!

Vraag HIER je GoToWebinar Trial 14 dagen 100 deelnemers aan![tweetquote][/tweetquote]

Of kies voor Webinargeek! Vraag de 30 dagen Webinargeek trail aan, met onbeperkt aantal deelnemers!

Over de schrijver
Reactie plaatsen