Gratis Mobiliteitsscan vergroot winst MKB
28 juni 2010 

Gratis Mobiliteitsscan vergroot winst MKB

MKB bespaart direct tijd en kosten met slim werken en slim reizen

Wat is het?
De mobiliteitsscan is een gratis onderzoek hoe je onderneming geld kan besparen en zelfs winst kan behalen door de mobiliteit in je bedrijf te verbeteren.
Ondernemingen uit alle sectoren kunnen de mobiliteitsscan laten uitvoeren. Aannemers, brancheorganisaties, adviesbureaus, advocaten en verhuisbedrijven, dus ook jouw bedrijf.

Wat kost het?
De mobiliteitsscan kost je niks. Wij doen de mobiliteitsscan voor je én regelen dat je hiervoor een subsidievergoeding van € 1.500,- krijgt. Deze vergoeding is volledig kostendekkend.

een Gratis Mobiliteitsscan ??

Wat levert het op?
Je krijgt een gratis advies op maat waarin precies staat waar je onderneming winst kan behalen met slimmer werken en slimmer reizen. Je kunt bovendien ook nog eens € 4.500,- krijgen voor de invoering van deze kostenbesparende en winst vergrotende verbeteringen in je bedrijf.

Wat is het voordeel voor jouw bedrijf?
Je bespaart tijd en geld met slimmer werken en slimmer reizen. Denk daarbij aan het verlagen van vervoerskosten, parkeerkosten en werkplekkosten. Je bedrijf wordt aantrekkelijk voor getalenteerd personeel omdat je hen een eigentijdse manier van werken aanbiedt. Jouw organisatie wordt interessanter voor klanten en leveranciers doordat je innovatief bent op het gebied van duurzaamheid én bedrijfsvoering.

Wat regelen wij voor je?
Alles. Wij regelen voor je: de online mobiliteitsscan, een duidelijke uitleg van het advies op maat, en de vergoeding voor het doorvoeren van de verbeterslagen in je organisatie.

Hoeveel geld en tijd kost dit jou?
Het invullen van de mobiliteitsscan neemt 2 tot 4 uur van je tijd, en kost je niks.
Als je besluit om de winst vergrotende verbeteringen door te voeren, verzorgen wij dit voor je. Jij krijgt twee derde (maximaal € 4.500,-) van deze kosten terug.

Waar zit de adder onder het gras?
Die is er niet. Het Ministerie van Infrastructuur en Milieu stelt de vergoedingen (mobiliteitsvouchers) ter beschikking om duurzaamheid en innovatie te bevorderen. Wij zorgen ervoor dat je zo min mogelijk tijd hoeft te steken in het regelwerk én vertellen je hoe de vork in de steel zit zodat jouw onderneming voordeel kan behalen met slimmer werken en slimmer reizen.

Tip:

Indien je meerdere bedrijven hebt met 25-250 medewerkers kan ieder bedrijf de vouchers aanvragen. Hierdoor maak je optimaal gebruik van de subsidie.

verhogen van arbeidsproductiviteit (aansturing op output, beperking reistijden, werknemerstevredenheid)

Over de schrijver
Mobiliteitsvouchers weer beschikbaar !
Door

Mobiliteitsvouchers weer beschikbaar !

op 30 Sep 2013

[…] 1500 mobiliteitsvouchers aan het MKB en stichtingen verstrekt. Met de mobiliteitsvoucher hebben zij een mobiliteitsscan uit laten voeren. Vervolgens hebben ze tot € 4.500 subsidie ontvangen voor communicatie en […]

Reactie plaatsen