Help mee om na de zomer de files als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen
04 augustus 2010 

Help mee om na de zomer de files als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen

Geniet u ook zo van de zomer periode: zodra de vakanties starten lijken de files als sneeuw voor de zon te verdwijnen. Carpoolen kan helpen om ook na de zomervakantie de files te laten verdwijnen. Als iedere autoforens één werkdag in de week de auto laat staan en een alternatief kiest dan doet dat de files verdwijnen. Dit bespaart werkgever en werknemer tijd en geld. Tevens vermindert het de uitstoot van CO2 en fijnstof aanzienlijk.

Wilt u als MKB bedrijf bereikbaar blijven in de toekomst en uw medewerkers helpen met slimmer werken en slimmer reizen ? De overheid subsidieert de mobiliteitsscan ter waarde van € 1.500 volledig, waardoor deze voor u als ondernemer gratis is. Indien u interesse heeft, vindt u op mobiliteitsscan.com meer informatie en de mogelijkheid om de subsidie en de scan direct aan te vragen.

UPDATE: de gesubsidieerde mobiliteitsscan met de mobiliteitsvoucher is in 2013 gestopt. Omdat een mobiliteitsscan nog steeds waardevol is voor organisaties is de mobiliteitsscan op aanvraag nog beschikbaar. Bel 025-222 32 72 om de mogelijkheden te bespreken.

Over de schrijver
Reactie plaatsen