Het Gras bij de Buren

Het Gras bij de Buren

Update februari 2013

Het Gras bij de BurenPer 1 februari 2013 is Het Gras bij de Buren Coöperatie U.A. opgeheven: het doel om te durven ondernemen is bereikt!

De ondernemers Anneke van Abeelen, Antoinette Vriend en Robert Mares hebben de activiteiten binnen hun eigen onderneming ondergebracht.

Anneke van Abeelen

InZicht | Best Value TrainerBest Value Experts

Ik leer bedrijven die experts zijn in hun vakgebied hoe ze met Best Value Performance van offertes orders kunnen maken, hun klantbeloftes waar kunnen maken en daarmee meer winstgevende klanten kunnen aantrekken. Daarnaast heb ik een communicatieplatform opgericht van zelfstandig Best Value trainers. Ik ben A+ gecertificeerd Best Value Trainer en lid van de Best Value Certification Board Nederland.

Voor meer informatie : Best Value Trainer

drs Antoinette Vriend

Omnifocus Best Practice Solutions

Ik help bedrijven en overheden hun inkoopfunctie te professionaliseren om meer waarde uit de leveranciers te halen en daardoor meer winst te maken danwel kosten te verlagen.  Dit doe ik met de volgende produkten/diensten: Inkoopprofessionalisering,  E-proQure, Slimmer Werken Slimmer Reizen diensten. Ik ben senior inkoopconsultant en Prosci Change Management Practitioner en behoor sinds 2010 tot de top 100 duurzame bedrijven in de Stedendriehoek.

Voor meer informatie : Omnifocus Best Practice Solutions

drs Robert Mares RC MBA

Webinar-experts.nl

Ik help ondernemers door succesvolle webinars plaats- en tijdsonafhankelijk te ondernemen zodat ze explosief groeien. Ik bied de volgende produkten en diensten aan: , software en trainingen voor plaats- en tijdsonafhankelijk ondernemen: webinars en mijn virtueel team.

Voor meer informatie: Robert Mares

Dit artikel is eerder gepubliceerd op hetgrasbijdeburen.nl

Over de schrijver
Reactie plaatsen