Je eigen online stap voor stap product
18 maart 2014 

Je eigen online stap voor stap product

Petra de Ree Business Diva Wist je dat er een super eenvoudige manier is om jouw kennis, know-how en informatie om te zetten in een lucratieve inkomstenstroom waar je klanten erg blij mee zullen zijn?

Het is je eigen online stap voor stap product of programma.

Wat is precies een eigen online stap voor stap product of programma?

Het is het werk dat je al doet met klanten, verpakt in een stap voor stap systeem die je klanten kunnen kopen. Als je meteen denkt dat je geen stap-voor-stap formule of systeem kunt maken, omdat bijvoorbeeld niet iedere klant hetzelfde is, denk dan nog even opnieuw.

Elke dienst (elke sessie) die je nu al inzet, kan worden omgezet in een eenvoudig en herhaalbare systeem waar jouw klanten JA op gaan zeggen en waar ze gelukkig van worden – ja, zelfs de jouwe!

Vanaf het moment dat ik mijn kennis om ben gaan zetten in online producten, wist ik dat ik de juiste strategie had gevonden om nog meer van mijn (potentiële) klanten te kunnen helpen.Daarnaast is het voor mij ook een mooi verdienmodel waarmee ik ook andere ondernemers geld kan laten verdienen door ze uit te nodigen voor mijn partner programma’s, dit mes zal altijd aan 3 kanten snijden.

Ik geef je hieronder de top 10 van redenen waarom het hebben van een eigen online stap voor stap product of programma een must is voor je bedrijf

1. Je klanten zijn gek op systemen

Mensen, dus ook jouw kalnten, zijn vaak overbelast, dat ze niet meer in staat zijn om zelf informatie op te zoeken of ze zien gewoon weg door de bomen het bos niet meer. Jouw systeem vertelt hen: “Ik heb het werk gedaan, zodat jij dit niet meer hoeft te doen”

2. Je klanten kunnen hun eigen succes voorspellen.

Ze zien de resultaten die anderen al hebben bereikt, klanten voelen zich hierdoor erg gerustgesteld want als anderen het kunnen, kunnen zij het ook. Klanten beginnen met zich voor te stellen wat hun eigen resulaat zal zijn en gaan daar naartoe werken.

3. Met je online stap-voor-stap product of programma onderscheid jij jezelf

Omdat jouw eigen online stap voor stap product of programma net zo uniek is als je handtekening – en deze manier van werken nog niet veel wordt gebruikt in Nederland, onderscheid jij jezelf door dit verdienmodel toe te passen in je bedrijf.

4. Direct geloofwaardigheid

Een systeem geeft je een expert status, tenslotte heb jij het zelf ook gedaan en door de testimonials zien jouw (potentiële) klanten waarvoor jij staat en wat klanten kunnen bereiken door met jou samen te gaan werken.

5. Sneller en gemakkelijker verkopen

Je klanten zien veel sneller en duidelijker wat je aan te bieden hebt waardoor ze eerder bereid zijn om je product te gaan kopen, tenslotte geef jij de oplossing voor hun probleem.

6. Je klanten krijgen betere resultaten

Wanneer zij een stap-voor-stap product of programma gaan volgen, die in de juiste volgorde staat, zorgt dat ervoor dat de resultaten veel beter zullen zijn dan wanneer je klanten, vaak met gestuntel, hun weg proberen te vinden, als ze deze al vinden!

7. Je klanten krijgen sneller resultaten

Omdat je klanten geen tijd meer hoeven te verspillen aan onnodige “zaken” krijgen ze sneller resultaten, ze kunnen doelgericht aan de slag gaan met jouw lesstof.

8. Je klanten telkens weer terug komen

Omdat ze al eerder succes met jouw product hebben gehad, willen ze meer van je leren waardoor ze ook andere producten en/of programma’s van je zullen kopen.

9. Je helpt meer mensen

Omdat jij jouw eigen online stap -voor-stap product of programma met verschillende prijzen gaat verkopen zijn er veel meer mensen die gebruik kunnen maken van wat je aan te bieden hebt.

10. En het beste van alles,

Je zult gaan ontdekken hoe makkelijk het is om meerdere producten of programma’s te maken. Dat zorgt voor een stabiele en voorspelbare inkomsten stroom in je bedrijf.
En weet je wat dat betekent? Gemoedsrust, financiële rust en dat is Onbetaalbaar.

Het maken van je eigen online stap -voor-stap product of programma is een van de meest populaire sessies van mijn privé klanten.

Meer weten? Volg het lunchwebinar met Petra op 18 maart om 12 uur!

Gastblog van: Petra de Ree – Businessdiva.nl 

Over de schrijver
Reactie plaatsen