LinkedIn saai en stoffig?

Ik hoor regelmatig van ondernemers dat ze LinkedIn een lastig, maar vooral ook saai en stoffig platform vinden. Lastig, omdat het een echt zakelijk netwerkplatform is, en saai en stoffig omdat het niet de jeu biedt zoals bijvoorbeeld Facebook. En dat laatste is geen terechte kritiek, want er is, óók binnen LinkedIn, heel veel mogelijk qua opmaak, foto’s en video’s.Zodanig, dat je profiel een enorme opfrisser krijgt (met hoe hij er waarschijnlijk op dit moment uit ziet), en je ook je zichtbaarheid als ondernemer flink kan opschroeven!

Want wist je dat je via LinkedIn tot 4x meer leads kunt realiseren dan een Facebook of een Twitter? Juist omdát het een zakelijk platform is! Mensen zitten op LinkedIn voor hun zakelijk netwerk, om contact te onderhouden, mensen aan elkaar voor te stellen en zichzelf te profileren. En als je dat goed doet, heb je vier keer meer kans dus op het aantrekken van nieuwe klanten! Interessant genoeg denk ik om verder te lezen…

LinkedIn is hét platform om:

  • Je te profileren en je te onderscheiden van anderen
  • Sociale bewijslast te verzamelen om je expert status te claimen
  • Je vindbaarheid te vergroten, zowel binnen LinkedIn als Google, zodat klanten als vanzelf naar jóu toekomen!
  • Je netwerk te onderhouden en via hen nieuwe klanten te krijgen
  • Zélf nieuwe opdrachten/ opdrachtgevers te vinden en daarmee je omzet te vergroten

Maar het begint met het maken van een súper aantrekkelijk profiel, waarmee jij je onderscheid en waardoor prospects naar jóu toekomen!

Daarom nodig ik je van harte uit om mee te doen aan de Challenge ‘Maak je Magisch LinkedIn Profiel’, die 5 dagen duurt. Vijf dagen, vijf opdrachten. Allemaal gericht op het zo aantrekkelijk mogelijk maken van je profiel en je zichtbaarheid binnen LinkedIn (en daarbuiten) te verbeteren. De Challenge start op maandag 22 augustus. Doe je ook mee?

Wat ga je leren tijdens de Challenge?

  • Hoe je je branding versterkt op LinkedIn (en welke handige tools ik daarvoor gebruik)
  • Hoe je je profielbezoekers langer op je pagina houdt (en ze dus geïnteresseerder worden in jouw aanbod!)
  • Dé tip over hoe je een enorme boost aan je zichtbaarheid kunt geven binnen LinkedIn én daarbuiten!
  • Hoe je je e-maillijst via LinkedIn kunt vergroten
  • Met als ultieme resultaat: meer klanten en meer omzet!

Doe je mee? Je kunt je hier inschrijven!


Masja Slootweg van LinkedInvoorondernemers.nl

Masja ondersteunt ondernemers om via haar LinkedIn N.E.T.W.E.R.K.-methode en een juiste strategie meer online zichtbaarheid te krijgen en daarmee meer klanten aan te trekken.

Over de schrijver
Reactie plaatsen