LogMeIn rondt fusie met Citrix Systems GoToWebinar af!
01 februari 2017 

LogMeIn rondt fusie met Citrix Systems GoToWebinar af!

Op 31 januari 2017 hebben LogMeIn en Citrix Systems Inc. GetGo dochteronderneming (een volledige dochteronderneming, bestaande uit de GoTo familie van producten) hun fusie voltooid. Voor de klanten van Citrix GoToWebinar zal het nieuwe LogMeIn best-in-class mogelijkheden bieden. LogMeIn beschikt over een veel groter gecombineerd portfolio van producten en diensten waardoor per direct een bredere keuze en toegenomen waarde wordt geboden. Door de omvang beschikt LogMeIn over de middelen en het world-class talent dat nodig is om innovatie te versnellen om in de toekomstige behoeften van de klant te voorzien.

Belangrijk om te weten:

 1. Contract entiteiten zijn veranderd: Effectief 31 januari 2017, kan het contract met GetGo zijn toegewezen aan een andere contract entiteit. De entiteiten zijn vermeld in deze entiteit tabel . De nieuwe contract partij hangt af van de vestigingslocatie.
 2. Algemene voorwaarden: De Gebruiksvoorwaarden voor de klanten zijn veranderd. De Citrix GoToWebinar klanten worden hierover geïnformeerd. Het voortgezet gebruik van de diensten is onderworpen aan deze nieuwe Algemene Voorwaarden.

De eerste prioriteit blijft het leveren van goede service en een best-in-class webinar ervaring aan de klanten van GoToWebinar en GoToMeeting.

LogMeIn

LogMeIn staat voor het vereenvoudigen van de manier waarop mensen met elkaar omgaan en de wereld om hen heen voor zinvolle inzichten, diepere relaties en betere resultaten voor iedereen. Dit heeft LogMeIn geholpen te groeien tot één van ’s werelds top 10 SaaS bedrijven met een leidende positie in ieder van haar markten. Met een platform met 2 miljoen dagelijkse gebruikers, 200 miljoen klanten en opdrachten, en 5 miljard belminuten per jaar, heeft LogMeIn de moderne manier van werken – flexibel, verspreid, mobiel, efficiënt en productief – uitgevonden en geïmplementeerd. De eenvoudig te gebruiken producten worden gebruikt door zelfstandige professionals,  kleine en middelgrote bedrijven over de hele wereld die op zoek zijn naar meer inzicht in de klantreis, simpeler interne en externe samenwerking willen en het personeel goed willen ondersteunen hierin.

LogMeIn fusie GoToWebinar

LogMeIn gelooft in

 • Het bouwen van super goede producten.
 • het vereenvoudigen hoe mensen verbinden en zo eindeloze mogelijkheden te creëren.
 • Het idee dat een succesvol bedrijf is een groeiend bedrijf.
 • Alle goeds komt van de groei, en alles draagt bij.
 • Transparantie.
 • Open, eerlijk en betrouwbaar met elkaar zijn.
 • De ontwikkeling van haar medewerkers.
 • dat de toekomstige leiders al bij LogMeIn werken. We willen dat ze bloeien.
 • Plezier maken.
 • toegewijd zijn aan het creëren van een geweldige omgeving.

Wil je aan de slag met GoToWebinar? Vraag een gratis test account aan!

Over de schrijver
Reactie plaatsen