Lunchwebinar - 3 winstpunten van zichtbaarheid en focus [Video]
25 september 2013 

Lunchwebinar - 3 winstpunten van zichtbaarheid en focus [Video]

De voorbereiding van dit webinar was al bijzonder webinar. Maar ook de uitvoering werd bijzonder.

Zoals je weet is LunchWebinar altijd op dinsdag van 12-12.30 uur. Deze heb ik eenmalig verschoven naar woensdag. Dat heb ik gedaan omdat ik een onweerstaanbaar aanbod kreeg: een dag karten op een buiten kartbaan in Eindhoven. Die uitnodiging kreeg ik in mijn vakantie in Frankrijk. Dat was op de avond dat ik ’s middags met mijn zoon was gaan buiten karten. Toeval of niet?! Ik hoefde niet lang na te denken. Dit wil ik niet missen.

In eerste instantie dacht ik nog: ik doe het webinar lekker vanaf de kartbaan. Eindhoven ligt immers in het technologisch hart van Nederland, ook wel Brainport genoemd. Waar anders kan ik beter slimmer ondernemen! Echter toen ik de locatie belde om te vragen of ze wifi hadden was het korte simpele antwoord: Nee. Is er internet? Nogmaals: Nee. Oke dacht ik dat gaat het niet worden. Daarom is het lunchwebinar eenmalig verplaatst naar woensdag.

Maandag, 2 dagen voor het webinar. Volgende verrassing. Mijn gastspreker, Lucy Eind, stuurt me via FaceBook een berichtje: “Vandaag griep erger geworden en e-book webinar, webinarexperts.nl, mijn dienstenkeel opgezwollen. Stem begeeft het ook bijna.” Oeps. Voordeel van videoconference en webinar is dat je het griepvirus niet doorgeeft. Maar met een gast zonder stem wordt het webinar een uitdaging. Wie kan ik vragen? Wie is er beschikbaar? gaat er door mijn hoofd. Minder dan 2 dagen. Opeens besef ik dat dit een mooie kans is! Gewoon zelf mijn eigen gast zijn in het webinar! Een onderwerp is snel gevonden. Sinds de start van lunchwebinar lijkt het alsof ik in een rollercoaster zit. Zichtbaarheid en focus hebben mij veel gebracht. Dat is dus ook het onderwerp van dit webinar: 3 winstpunten van zichtbaarheid en focus!

Een van de tips in mijn gratis e-boek “In 8 stappen je webinar succesvol organiseren” is dat je zorgt voor een tweede organiser. Als er iets fout gaat met je internet verbinding , dan kan deze 2e organiser je gasten “opvangen”. De meest logische keuze voor mij is mijn VA. Mijn virtual assistant, Melanie de Wild. Net als al mijn andere teamleden woont zij in het buitenland. In dit geval is er wel een tijdsverschil van +8 uur: Sydney,  Australiē. Dus het lunchwebinar is tevens ook een dinerwebinar :-).

Wil je zelf ook aan je zichtbaarheid en focus werken? Boek dan een virtueel bakkie met mij. In dit gesprek bekijken we jouw wens voor meer focus en zichtbaarheid. En op welke wijze ik jou hierbij kan helpen op weg naar Grenzeloos Slimmer Ondernemen.

Over de schrijver
Lunchwebinar: 7 tips voor meer resultaat uit je website!
Door

Lunchwebinar: 7 tips voor meer resultaat uit je website!

op 26 Sep 2013

[…] griep van Lucy was ik mijn eigen gast in lunchwebinar op 25 september. Benieuwd naar de tips van Lucy, meld je aan op Lunchwebinar. Je ontvangt iedere […]

Agenda lunchwebinar
Door

Agenda lunchwebinar

op 27 Sep 2013

[…] Woensdag 25 september: Robert Mares - 3 winstpunten met zichtbaarheid en focus […]

Reactie plaatsen