Lunchwebinar: Visuele Communicatie op een Hoger Niveau voor Minder Geld
15 september 2013 

Lunchwebinar: Visuele Communicatie op een Hoger Niveau voor Minder Geld

Krijg je eindelijk je visitekaartjes blijkt je e-mail adres niet te werken. Of je telefoonnummer klopt niet.

Herkenbaar?

In dit lunchwebinar op 17 september 2013 interview ik Marcel Kortekaas. Marcel is al meer dan 15 jaar ondernemer. Heeft honderden logo’s ontworpen. Duizenden visitekaartjes voorbij zien komen. Hij weet als geen ander waar het mis kan gaan bij het uitwerken van je visuele communicatie.

  • Wat is visuele communicatie?
  • Dat is toch alleen voor grote bedrijven?

Marcel vertelt over zijn blunder bij het drukken van zijn prijslijst. Hij geeft je ook waardevolle tips. Bijvoorbeeld hoe je op een netwerkborrel kunt opvallen met visuele communicatie. Alles gericht dat jouw visuele communicatie op een hoger niveau komt. En je dit met minder geld kunt realiseren.

Aan de live deelnemers heeft Marcel een exclusief aanbod gedaan: gratis review van een visuele communicatie uiting. Dat kan een visitekaartje, auto, t-shirt of andere item zijn waarop jij je huisstijl wilt laten aanbrengen.

Als dit je eerste lunchwebinar is, dan krijg je eerst een mail voor de bevestiging van je email adres. Daarnaast krijg je een email van GoToWebinar het Webinar ID en de link. Maak direct een afspraak in je agenda en plak daar de login link bij Plaats. Je ontvangt van mij nog een herinneringsmail de dag voor het lunchwebinar en een uur van te voren.

Ben je er bij? Ik heb er zin in! Jij ook?

Over de schrijver
Agenda lunchwebinar
Door

Agenda lunchwebinar

op 18 Sep 2013

[…] Dinsdag 17 september: Marcel Kortekaas - Communicatie op een hoger niveau voor minder geld […]

Reactie plaatsen