Schrijf je eigen SOAP Slimmer Ondernemen Ambitie Plan
31 december 2013 

Schrijf je eigen SOAP Slimmer Ondernemen Ambitie Plan

Oliebollen!
Champagne!

2014!

Ook het lunchwebinar knalde weer!

Vuurwerk

Heb je het gemist?
Je kunt nu de video bekijken.

Het oliebollen webinar stond in het teken van terugkijken
en vooruitkijken.

2014
wordt alleen anders als jij andere dingen gaat doen. Want

Als je blijft doen
Wat je altijd deed
Dan krijg je wat je altijd kreeg.
(Albert Einstein)

Schrijf daarom je eigen SOAP.
Je Slimmer Ondernemen Ambitie Plan.
Je kunt hiervoor dit eenvoudige A4-tje gebruiken.

Om je te helpen in 2014 een knallende start te maken,
heb ik een aanbod ontworpen.
zodat je eenvoudig zaken kunt uitbesteden.
Maar zonder de rompslomp van een team samenstellen.
Dat heb ik al gedaan.
(Bijna) alle werkzaamheden die komen kijken bij het ondernemen
maar die je liever niet zelf doet komen hiervoor in aanmerking.

  • Strippenkaart virtueel teamBlog schrijven, plaatsen op je website
  • Nieuwsbrief
  • Foto’s zoeken bij je blog, je nieuwsbrief
  • Foto bewerking
  • Grafisch zoals een logo voor je event
  • E-mail afhandelen
  • Video editing

zijn slechts enkele voorbeelden.

Wil je meer weten?
Stuur mij een e-mail.
Melanie of ik zelf neem dan contact met je op.
Om te kijken of de strippenkaart voor jou de geschikte oplossing is.

Ik wens je nog een hele fijne nieuwjaarsdag.
Oh ja. De video blijft voor deze keer een dag extra online. Dus tot en met donderdag 2 januari 2014 23:59 uur kun je deze bekijken.

Over de schrijver
Maurice De Busschere
Door

Maurice De Busschere

op 24 Jan 2014

Beste Robert, Zojuist heb ik het oudejaarswebinar teruggekeken. Het was weer een zeer informatief webinar met bruikbare informatie waarmee ik direct aan de slag kan. Het maken van persoonlijke en organisatie doelstellingen staat bij mij in de planning alleen ik kom er momenteel niet aan toe, hier moet ik nog een dag voor plannen tussen de werkzaamheden door. Bedankt voor de webinars uit 2013 en ik ben benieuwd wat 2014 gaat brengen. Iedere dinsdag probeer ik erbij te zijn om weer nieuwe kennis op te doen en het is een welkome aanvulling op de werkweek. Het is tevens fijn om te horen dat mijn verstuurde kerstkaart wordt gewaardeerd. Veel succes met de toekomstige webinars in 2014 en ik hoop nog veel handige informatie te mogen ontvangen om mij te ontwikkelen binnen mijn vakgebied. Met vriendelijke groet, Maurice De Busschere MediaMaus

Reactie plaatsen