Manage jouw GoToTraining via een Android app
21 maart 2016 

Manage jouw GoToTraining via een Android app

Jij gebruikt Android en bent veel onderweg maar gebruikt GoToTraining? Bij Citrix hebben we nu een oplossing: de nieuwe Android app voor GoToTraining.

Dit artikel is bedoeld voor de GoToTraining organisatoren. Je kunt nu met jouw Android apparaat een app installeren waarmee je de trainingen bij kunt houden.

Wat kun je met de Android app?

Inloggen als organisator

Als organisator log je nu gemakkelijk in. Je ziet gelijk een overzicht met alle gegeven en opkomende trainingssessies. Wanneer je onderweg bent is dit een erg handige optie.

Bekijken van gegeven en opkomende sessies

Als je éénmaal in de Android app aangemeld bent dan zie je automatisch de laatst aangemaakte trainingen. Met een handige navigatie zie je in één oogopslag hoeveel en welke aanmelders er zijn plus de gemiddelde tijd van de training.

Berichten verzenden naar jouw trainees

Met de nieuwe app beheer je niet alleen te GoToTrainingen. Je kunt heel georganiseerd je trainees een bericht sturen. Zo hoef je niet per se de e-mailadressen te verzamelen maar email je direct vanuit de Android app.

Een ‘meld-je-aan-link’ versturen

Is één van je trainees de aanmeld-link kwijt? Met één klik stuur je deze link direct naar het e-mailadres van de trainee.

Anderen uitnodigen voor en training

Net zoals je gemakkelijk een trainee kunt e-mailen kan je ook iemand voor een trainingssessie uitnodigen. Je opent de training en klikt op de uitnodigingsknop. Alle informatie is direct vooraf ingevuld. Je hoeft alleen maar e-mailadres in te voeren.

Ben je nog niet aangemeld voor GoToTraining en je wilt het graag proberen?
Via deze link doe je dit 30 dagen gratis.

Over de schrijver
Reactie plaatsen