Meer marketing met OptimizePress

OptimizePress is één van die handige online tools waarmee je landingspagina’s maakt.
Pagina’s die geoptimaliseerd zijn voor jouw verkoop.
Een tool die jou helpt om te verkopen.

Maar waarom nu OptimizePress en niet één van die andere tools?

De vernieuwde OptimizePress 2 is niet de goedkoopste tool. Echter heeft het een onderscheid met vele andere tools. Je betaalt namelijk éénmalig, en niet de periodieke contributie om het product te blijven te gebruiken. Let wel op dat je een kleine jaarlijkse investering moet doen om de updates en ondersteuning te blijven ontvangen.

De functies van OptimizePress

Naast het maken van geoptimaliseerde pagina’s kan je ook jouw bezoekers op je website laten registreren. Je krijgt deze optie namelijk ook erbij. Superhandig.

OptimizePress is een tool die alleen met WordPress werkt. Schaf je het aan dan krijg je ook een thema en een plugin. Dit zorgt voor een gegarandeerde feilloze samenwerking. Uiteraard ben je niet verplicht dit thema ook daadwerkelijk te gebruiken. Heb je een nieuw domein dan werkt het wel lekker snel en gemakkelijk.

Vanzelfsprekend werkt OptimizePress samen met andere tools zoals bijvoorbeeld Mailchimp, zie voor een compleet overzicht de website.

De templates voor je pagina’s bieden een ruime keus. Ook zijn ze goed aan te passen zodat jouw pagina niet lijkt zoals al die andere pagina’s. De thema’s zijn als volgt ingedeeld:

  • Thuispagina
  • Ledenpagina
  • Opt-In pagina
  • Verkooppagina
  • Webinarpagina
  • Overige pagina’s

Je hebt een erg ruime keus met het finetunen van je pagina. Dit kan als een nadeel gezien worden omdat het erg tijdrovend is. Maar heb je éénmaal je eigen stijl eruit gehaald dan kan je dat gemakkelijk kopieren.

Zoals met bijne elke tool zijn er altijd alternatieven. En voor de één werkt een bepaalde software beter dan voor de ander. En je zult voor jezelf dan ook een afweging moeten maken.

Met Optimizepress ben je zeker van een goed product.
Op lange termijn behoef je niet blijvend te investeren om het functioneel te houden.
Statistieken worden goed bijgehouden zodat je kunt optimaliseren.

Spreekt dit je aan?

Je kunt het met de 30 geld terug garantie vrijblijvend uitproberen >>

Natuurlijk kan je mij ook vragen en ik zal je graag adviseren. Ik vind het altijd leuk om te horen wat reacties van anderen zijn van een bepaald product. Dus heb je die met OptimizePress dan kan je ze onderaan dit bericht plaatsen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen