Meer organisatie met je personeel in een webinar
02 mei 2016 

Meer organisatie met je personeel in een webinar

De laatste updates van Citrix geven hun producten meer organisatie, beter overzicht en dus meer efficiëntie.

Wil jij graag kennis maken met de producten van Citrix? Je kunt GoToWebinar, GoToMeeting en GoToTraining gewoon zonder verplichting 30 dagen proberen. Lees er meer over over via deze link.

GoToMeeting en iOS

Er is een verbetering aangebracht voor iOS om gemakkelijker aan een GoToMeet.me sessie deel te nemen. Zo moest je altijd op ‘join meeting’ klikken en dan werd je in een nieuw venster naar de keuze geleid. Nu kan je in het veld ‘join meeting’ simpelweg de naam van meeting typen en dan vindt de app het zelf. De iOS app is dus een beetje slimmer geworden.

Meer organisatie in GoToWebinar

Via Android heb je nu als organisator de mogelijkheid om personeelsleden aan de webinar toe te voegen. Dit geeft meer organisatie in je webinar. Het updaten van een webinar gaat nu een stuk efficiënter. Je kunt zelfs externe co-werkers en panelleden toevoegen.

Als organisator wordt je het organiseren van een webinar zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Citrix richt zich ook met name het mobiele werken. Het streven is de producten zo in te delen dat zelfs voor de ondernemers die veel onderweg zijn de webinars goed bij te houden zijn. Een betere en meer organisatie leidt namelijk tot grotere tevredenheid, niet alleen bij de ondernemers.

GoToTraining meer extern

In de pro- en plus plannen van Citrix heb je de mogelijkheid om externe gebruikers aan je GoToTraining toe te voegen. Dit vergroot jouw optie als trainer aanzienlijk. Je bereikt op eenvoudigere manier een groter publiek. Het opzetten van trainingen is een stuk gemakkelijker.

Deze tips worden je allemaal gratis verstrekt. En wij denken dat ze bijdragen tot meer organisatie in jouw onderneming. Mits je natuurlijk de producten van Citrix gebruikt.

Doe je dat nog niet? Meld je dan nu aan en probeer het 30 dagen gratis.

Wij staan voor je klaar met ondersteuning…en die kost niets!

Over de schrijver
Reactie plaatsen