Mobiliteitsscan JE consultancy afgerond
20 juni 2011 

Mobiliteitsscan JE consultancy afgerond

mobiliteitsscan je-consultancy, webinarexperts.nl

JE consultancy logo

JE Consultancy B.V. (JE) voorziet in de vraag naar interim professionals op hbo- en academisch niveau op het gebied van public controlling, overheidsfinanciën en bedrijfsvoering. Dit kan op interim- , project- of consultancybasis. Het bedrijf richt zich met haar diensten uitsluitend op de non-profit en dan met name de lagere overheid (gemeenten, provincies, waterschappen). De klanten bevinden zich in Nederland. Het hoofdkantoor van JE is gevestigd in Nieuw-Vennep met nevenvestigingen in Den Bosch en Zwolle.
Mobiliteitsscan JE consultancy

JE Consultancy heeft gebruik gemaakt van de kleine voucher voor het uitvoeren van de mobiliteitsscan. Vervolgens is de grote voucher gebruikt voor het implementeren van de adviezen uit het rapport.

“Ons is een spiegel voorgehouden over slimmer werken, slimmer reizen en de benchmark laat zien hoe wij scoren. In de vervolgaanpak heeft Robert Mares laten zien dat wij als detacheringsbedrijf met praktisch toepasbaremaatregelen onze kosten kunnen verlagen, CO2 uitstoot kunnen verminderen en bijdragen aan werknemerstevredenheid.

Dankzij de inkoopachtergrond beschikt de organisatie tevens over een uitgebreid netwerk van experts. Met de aktie “band op spanning” is duurzame mobiliteit voor onze medewerkers tastbaar geworden. Robert Mares beschikt over brede kennis van duurzame bedrijfsvoering die benodigd is om “Slimmer Werken Slimmer Reizen” bij JE Consultancy integraal te benaderen.

John Groote, directeur JE Consultancy

Over de schrijver
tips mobiliteitsmaatregelen
Door

tips mobiliteitsmaatregelen

op 30 Sep 2013

[…] Band op spanning actie […]

Reactie plaatsen