Hoe motiveren we MKB'ers voor Slimmer werken en slimmer reizen?
10 februari 2011 

Hoe motiveren we MKB'ers voor Slimmer werken en slimmer reizen?

Dat was één van de onderwerpen op de bijeenkomst over Mobiliteitsvouchers op woensdag 2 februari 2011. Tijdens de bijeenkomst gingen mobiliteitsadviseurs, mobiliteitsmakelaars en medewerkers van de Taskforce Mobiliteitsmanagement, het ministerie Infrastructuur en Milieu en Agentschap NL met elkaar in gesprek.

Hoe motiveren we MKB’ers

Kees van der Reijden van Agentschap NL lichtte de stand van zaken van de regeling toe. Hij spoorde de aanwezigen aan om de bijeenkomst te gebruiken voor het delen van ervaringen. Ook ideeën voor de voortgang van de regeling kwamen aan bod.

Robert Mares van webinarexperts.nl en Roeland Cuijpers van Axxel, beiden mobiliteitsadviseurs, presenteerden de benadering van mkb’ers.

De successen en de moeilijkheden werden in een open discussie met elkaar gedeeld. Uit de presentaties en vragen bleek dat een benchmark voor het MKB een trigger is om verbeteringen door te willen voeren. Vraag die ook naar voren kwam is hoe de maatregelen verankerd kunnen worden in de bedrijfsvoering.

Sandra de Geeter van VNM sloot af met een inspirerend verhaal over de do’s and don’ts in de communicatie naar de mkb’ers. Ook lichtte zij de ‘slim werken en reizen pakketten’ toe die zij voor ondernemers in Provincie Utrecht hebben samengesteld.

Hier vindt u de presentaties.

Over de schrijver
Reactie plaatsen