Presentatie Mobiliteitsscan.com bij AgentschapNL
07 februari 2011 
in MKB

Presentatie Mobiliteitsscan.com bij AgentschapNL

Op 2 februari 2011 heeft webinarexperts.nl deelgenomen aan de intervisiebijeenkomst van het programma Mobiliteitsvouchers van AgentschapNL. Robert Mares is een van de adviseurs die een presentatie heeft gegeven over de aanpak bij het uitvoeren van de scans en vervolgtrajecten voor Slim werken, slim reizen.

In het college van 2 februari werd acquisitie van het MKB, rendement en verbeterpunten van het subsidieprogramma besproken. webinarexperts.nl heeft als een van de weinige adviesorganisaties een geautomatiseerde scan ontwikkeld.

presentatie-mobiliteitsscan.com-Robert-Mares-intervisiebijeenkomst-AgentschapNL

presentatie Mobiliteitsscan.com intervisiebijeenkomst AgentschapNL 2 februari 2011

Roeland Cuijpers van Axxel besteedde in zijn presentatie aandacht aan de beheerfase van Slim werken, slim reizen. Sandra de Geeter van VNM gaf een interessante presentatie over prikkels voor ondernemers om slimmer te werken en slimmer te reizen.
Inmiddels hebben in totaal 135 bedrijven een aanvraag gedaan voor een mobiliteitsvoucher. De eerste vouchertrajecten zijn in afronding. Ook de eerste aanvragen voor een grote voucher komen binnen evenals aanvragen voor beide vouchers tegelijk.
Na een aanloopperiode van juli tot en met september 2010 ligt het gemiddelde aantal aanvragen bij AgentschapNL per maand op 30. Voor het eerste kwartaal verwacht AgentschapNL een verdere stijging van dit aantal.

Na de presentaties zijn Paul Pilgram van het ministerie van Infrastructuur en Milieu en Lars Lutje Schipholt van de Taskforce MobiliteitsManagement een gesprek met de aanwezige adviseurs aangegaan over:

– hoe ervaren de adviseurs het programma;
– welke leerpunten met betrekking tot de uitrol van het subsidieprogramma geven de adviseurs voor de toekomst;
– welke koppelingen zien de adviseurs met andere initiatieven zoals het project digitale mobiliteit.

Over de schrijver
Reactie plaatsen