Is Slimmer reizen & Slimmer werken de eerste stap van Leasemaatschappij naar Mobility Service Provider
28 september 2010 
in MKB

Is Slimmer reizen & Slimmer werken de eerste stap van Leasemaatschappij naar Mobility Service Provider

Onze ervaring is dat MKB-ers snel denken dat Slimmer reizen & Slimmer werken een synoniem is voor ‘de leaserijders hun leaseauto afnemen’. Niets is minder waar.

Wat het jou als MKB-er zou kunnen opleveren wanneer je je leaseautorijders naast hun leaseauto ook nog een OV-kaart geeft, is wel een slimme stap in het versterken van je mobiliteitsbeleid.

Vanuit vele MVO initiatieven ontstaan nieuwe bedrijfstakken die je willen ontzorgen als het om mobiliteit gaat. Voorheen was het bijna vanzelfsprekend dat je leasemaatschappij je personeel in beweging hield. Nu zijn er bedrijven (MSP’s – Mobility Service Providers) die je omtrent de mobiliteit van jou en je medewerkers ontzorgen en zij bieden groene alternatieven met zekerheden waar sommige leasemaatschappijen van dromen. Om over de lagere kosten nog maar te zwijgen.

Weet JIJ wat je hier laat liggen?

Sta er eens even bij stil, (immers dat doen je medewerkers tijdens de spits ook) en gebruik die tijd om de mobiliteitsvoucher aan te vragen, zie link elders op deze site. Last but not least de overheid helpt…..

Het MKB kan een door de overheid betaalde mobiliteitsscan laten uitvoeren. Mobiliteitsadvies op maat. Tot 30 juni 2011 kunnen MKB-ers kosteloos advies krijgen over mobiliteitsmanagement. Deze door de overheid volledig gesubsidieerde regeling is financieel zeer aantrekkelijk voor ondernemers, want wie slim omgaat met zijn mobiliteitsbeleid heeft er direct voordeel bij.

Over de schrijver
Reactie plaatsen