Slim werken, slim reizen is een cultuurverandering !
10 november 2010 

Slim werken, slim reizen is een cultuurverandering !

Het invoeren van Ontspits-maatregelen voor slim werken en slim reizen is een cultuurverandering waar elke organisatie vroeg of laat mee te maken krijgt. Of het nu gaat om het wijzigen van het autoleasebeleid of het stimuleren van OV-gebruik. In de praktijk blijkt dat de bedrijfscultuur graag vasthoudt aan oude verworvenheden en het lastig is om nieuwe maatregelen in te voeren, ook al zijn die een verbetering voor de medewerkers.

Het communiceren en implementeren van deze maatregelen kunnen MKB bedrijven betalen met een grote mobiliteitsvoucher van Agentschap NL. Deze voucher dekt tweederde van de kosten en vertegenwoordigt een waarde van maximaal € 4.500 euro. De grote voucher is beschikbaar voor bedrijven welke middels een kleine voucher een mobiliteitsscan hebben laten uitvoeren. De adviseurs van webinarexperts.nl hebben veel ervaring met verandertrajecten in organisaties. Wij helpen je graag met het besparen van kosten !

Over de schrijver
Provide consultancy werkt aan slimmer reizen
Door

Provide consultancy werkt aan slimmer reizen

op 19 Sep 2013

[…] presentatie van de slimmer werken, slimmer reizen scan in februari bij Provide is het startpunt van gesprekken met de heer van de Heuvel, de […]

Reactie plaatsen