De slimme werker award 2013 uitgereikt bij Traffic Radio
15 mei 2013 

De slimme werker award 2013 uitgereikt bij Traffic Radio

Winnaar krijgt De Slimme Werker Award 2013 uitgereikt bij Traffic Radio op 15 mei 2013 op het mediapark in Hilversum. Willem de Jager van Telewerkforum reikte de prijs uit.

Deze wedstrijd is dit jaar voor de 2e keer georganiseerd: een zoektocht naar de slimste werker. Dit jaar gaven bijna 40 inzenders antwoord op de vraag: Ik ben een slimme werker, omdat…

De slimme werker van Nederland is…

Het Nieuwe Werken is een containerbegrip en leidt bij zowel werkgevers als bij werknemers tot discussie. En toch is slim werken de toekomst. Met De Slimme Werker Award willen Gispen, Heuga, Webinar-experts.nl en YOUPSA aantonen dat Het Nieuwe Werken door veel mensen in Nederland in de praktijk wordt gebracht. De slimste werker van Nederland is Clarinda Moonen, werkzaam bij thincc in Houten. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen gewend zijn efficiënt hun tijd in te delen. Niet zo verwonderlijk dat De Slimme Werker Award weer door een vrouw gewonnen is.

Clarinda Moonen is volgens de jury de slimste werker, omdat zij aangeeft overal en altijd te kunnen werken. Clarinda: “We hebben niet per definitie een vaste locatie, maar we komen bij elkaar op locaties die voor die dag, het specifieke doeleinde en voor de betreffende personen het meest geschikt zijn. Dat maakt het werken flexibel en prettig. Er is een goede balans tussen werk en privé”. Clarinda werkt tijd- en locatie ongebonden en praat niet alleen over Het Nieuwe Werken, maar brengt het ook daadwerkelijk in de praktijk.

E-book Het Nieuwe Werken in de praktijk. Werkt dat?

Alle inzendingen zijn in het e-book Het Nieuwe Werken in de praktijk, werkt dat? gebundeld. Ook zijn de ervaringen van 12 HNW-ers opgenomen. Zij schrijven over de wijze waarop ze dagelijks HNW in de praktijk brengen. Het boek staat vol met ervaringen: hoogtepunten en dieptepunten. En meevallers en tegenvallers die mensen in de praktijk tegen komen. Je kunt het E-book gratis aanvragen.

Bij De Slimme Werker Award hoort een prachtig prijzenpakket. Clarinda heeft met haar inzending een Gispen thuiswerkplek, een Heuga karpet, een YOUPSA diner voor 2, een webinar van webinar-experts.nl en een geheel verzorgd weekend in een Accor Hotel voor 2 personen gewonnen. Tijdens de twee uur durende live uitzending is de prijs aan haar uitgereikt.

Deze vier bedrijven maken zich sterk voor het verbeteren van de mobiliteit en bereikbaarheid. Zij willen de economie op een duurzame manier versterken.

Daarnaast ontvangen alle inzenders en bloggers van webinar-experts.nl het aanbod om 30 dagen lang gratis webinar en video conferencing software uit te proberen.

 

Over de schrijver
Ik ben een slimme werker omdat
Door

Ik ben een slimme werker omdat

op 15 Sep 2013

[…] Lees over de uitreiking van De Slimme Werker Award op 15 mei 2013 in de live uitzending bij Trafficradio.nl. Slimmer werken en slimmer reizen kan op veel manieren. Wij zijn op zoek naar slimme werkers. Naar mensen die niet alleen praten over Het Nieuwe Werken, maar het gewoon doen. Vertel ons waarom jij een slimme werker bent en win een superprijs! Meedoen is simpel, slim en kost bijna geen moeite! Oh ja, het prijzenpakket is enorm!!! […]

Reactie plaatsen