Een Zaak van Fans startpunt van Slimmer Ondernemen
12 mei 2013 

Een Zaak van Fans startpunt van Slimmer Ondernemen

Grenzeloos slimmer ondernemen met “Een Zaak van FansEen zaak van fans - Ellen de Lange - Ros

  • Ben je zelfstandig ondernemer, manager of winkelier?
  • Of wil je je eigen bedrijf starten?
  • Worstel je met je bedrijf? Of met je afdeling?
  • Wil jij je bedrijf laten groeien?
  • Wil jij meer klanten?
  • Wil jij meer omzet?

In het boek “Een zaak van fans” beschrijft Ellen de Lange – Ros op een heldere wijze hoe fans jou als ondernemer en manager helpen om te groeien en je ambities te realiseren. Het boek is geschreven als een business roman. Ze volgt daarmee Eliyahy Goldratt  die met “The Goal: a process of ongoing improvement” (Nederlands: “Het Doel”) in 1984 een legendarische business roman heeft geschreven.

De worsteling van vele ondernemers: hoe krijg ik meer klanten

De adviseur, de manager en de winkelier. Ze hebben net als jij hun eigen worsteling met hun ambities om te ondernemen en te groeien als ondernemer. Een in de media onbekende rockzanger die voor volle zalen speelt geeft hen steeds tips. Met deze tips en door met elkaar te spreken over hun worstelingen leren ze met elkaar hun weerstand en angsten te overwinnen.

Ieder hoofdstuk sluit af met een duidelijke oefening. Deze oefeningen kun je direct invullen voor je eigen bedrijf. Als je het boek uit hebt dan heb je niet alleen een flinke stap gemaakt in het werken met fans maar ook met je bedrijf. En als bonus geeft Ellen ook nog een online training cadeau. Zo combineert Ellen heel slim offline met online.

Het boek, geschreven als roman, leest heerlijk weg. Ellen combineert in dit boek haar wetenschappelijke kennis met haar praktische ervaringen als marktonderzoeker en ondernemer. Het boek heeft Ellen in eigen beheer uitgegeven. Samen met haar eigen fans heeft ze er voor gezorgd dat dit boek al snel hoog in de management top 10 stond. Daarmee is Ellen een goed voorbeeld van slimmer ondernemen.

Kortom: wil je je bedrijf een boost geven dan kun je niet om “Een zaak van fans” heen! Je kunt het hier direct bestellen voor € 19,95.

 

Over de schrijver
Training een zaak van Fans - Ellen de Lange-Ros 25 september Utrecht
Door

Training een zaak van Fans - Ellen de Lange-Ros 25 september Utrecht

op 29 Aug 2013

[…] eerder schreef ik over het interessante boek "Een Zaak van Fans" van Ellen de Lange-Ros. Een boek dat eigenlijk iedere ondernemer die worstelt met zijn bedrijf zou […]

Reactie plaatsen