[VIDEO] 3 verkoop geheimen

Het was bomvol bij het webinar van Harry. En niet voor niets, want Harry onthulde zijn 3 verkoop geheimen.
Ook deed hij een EXCLUSIEF aanbod aan de volgers van LunchWebinar. Bekijk de video opname van 3 verkoop geheimen!

Je kunt zijn exclusieve aanbod direct bestellen op goednaargeweldig.nl

Het event Goed naar Geweldig LIVE  is op 13 en 14 december op een prachtige locatie in Rotterdam.
Met een super lunch!

Harry heeft exclusief voor jullie als volgers van LunchWebinar een heel mooi aanbod! Eerlijk gezegd verklaarde ik Harry voor gek om zoveel extra’s weg te geven. Toch doet ie het!

Harry gaf zoveel weg dat het webinar enorm uitliep. Misschien moest jij daardoor wel eerder weg en heb je niet het exclusieve aanbod kunnen horen. Helaas! De bonussen gelden niet meer. Wel geldt nog de zeer lage prijs voor het event tot woensdagavond 16 oktober 20.00 uur.

Wees wel snel want de aanmeldingen stromen binnen bij Harry. En er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar!Je auto voltanken is tegenwoordig duurder! Als jij als ondernemer wilt groeien dan kun je er niet omheen om in jezelf te investeren en naar goed naar geweldig LIVE te gaan.

Deze bonussen heb je gemist bij het 3 verkoop geheimen lunchwebinar! Tot 4 uur na het lunchwebinar kreeg je deze bonussen als je je ticket online via goednaargeweldig.nl  kocht.

  • BONUS 1: Een 15-minuten 1-op-1 coaching tijdens het event (ter waarde van € 97,-)
    Krijg diepgaande 1-op-1 coaching. Vraag Harry het hemd van het lijf. Hij zal overal eerlijk en oprecht antwoord op geven. Samen transformeren we je business naar enorme groei.
  • BONUS 2: Online training ‘Kies je niche’ voorafgaand aan het event (waarde € 297)
    Een van de lastigste keuzes waar je voor staat als ondernemer: het kiezen van je niche. In deze online training leert Harry je de moeilijke keuzes vol overtuiging te maken. En om een lucratieve niche te kiezen waar je jezelf volledig in kwijt kunt.

Maar ook zonder deze bonussen is het event zijn prijs meer dan waard! Je zult naar huis gaan als een andere ondernemer.

Over de schrijver
Reactie plaatsen