Waar vind ik een Wifi Werkplek ?
15 augustus 2010 

Waar vind ik een Wifi Werkplek ?

Steeds meer zelfstandigen werken onderweg. Hotels, lunchrooms, café’s. Ze veranderen soms massaal in werkplekken. Ben jij ook regelmatig op zoek naar een plek waar je even tussen de afspraken door via WiFi met je Iphone, Ipad, netbook of laptop kunt werken ? Werkplekvinden geeft een overzicht van locaties in Nederland waar een (gratis) Wifi werkplek beschikbaar is voor jou of je medewerkers. De site meldt dat bij McDonalds, Bagels and Beans en West Cord Hotels gratis internet beschikbaar is. Ook kunnen locaties eenvoudig aangemeld worden via de site.

Een van mijn favoriete plekken is Van der Valk Hotels & Restaurants. Veel locaties bieden gratis WIFI aan via goede KPN-hotspots. Ik heb er zelfs al een keer een webinar gehost. Sinds de upgrade en vernieuwing is het een prettige zakelijke omgeving. Ook heel geschikt voor een zakelijke afspraak. Let wel op, sommige locaties zijn zo populair dat het erg vol kan zijn en daardoor ook rumoerig.

Van der Valk Houten: druk, soms ook parkeerproblemen.
Van der Valk Almere: rustig.
Van der Valk Sassenheim: rustig, tot september 2015 verbouwing.
Van der Valk Breukelen: druk

Ik ben benieuwd wat jouw favoriete wifi werkplek onderweg is!

Over de schrijver
Gerard
Door

Gerard

op 17 Mar 2014

Wow! Dit is eigenlijk net waar ik naar opzoek was. Ik zit erg vaak in de auto om te reizen en met deze kaart kan ik super eenvoudig bijhouden waar ik wel en niet wifi heb. Bedankt!

Niels
Door

Niels

op 10 Jun 2016

Hoi Robert, Kun je dit artikel toevallig een upgrade geven? Ik weet dat tegenwoordig op erg veel plekken gratis Wi-fi is, maar ik moet wel zeggen dat er nog niet echt een algemene lijst is met deze informatie. Mvg Niels

Robert
Door

Robert

op 11 Jun 2016

Beste Niels, Ik ben benieuwd naar jouw favoriete wifi plek. Groet, Robert

Reactie plaatsen