Wilt u betere bereikbaarheid en meer winst voor uw bedrijf ?
25 oktober 2010 

Wilt u betere bereikbaarheid en meer winst voor uw bedrijf ?

Met mobiliteitsmaatregelen meer winst voor uw bedrijf

Esther van Zeggeren, directeur strategie van KPN en ervaringsdeskundige op het gebied van Het Nieuwe Werken legt u uit hoe noodzakelijk ontspitsen is en wat het invoeren van mobiliteitsmaatregelen voor uw bedrijf aan winst kan betekenen. Harde en ook zachte winst. Denk aan verhoging van medewerkerstevredenheid, vermindering van huisvestingskosten en aantrekkelijk werkgeverschap. De ontbijtbijeenkomst is op 1 november as. Voor meer info of aanmelden: Amsterdam@vno-ncwwest.nl.

De Kopgroep Ontspits draagt succesvolle voorbeelden aan van collega-ondernemers. VNO-NCW Regio Amsterdam faciliteert de Kopgroep Ontspits, bestaande uit 22 bedrijven, met bijeenkomsten en kennisuitwisseling. De werkgevers hebben zich verenigd om gezamenlijk de doelstelling te realiseren de autokilometers van hun werknemers met 10 % terug te dringen.

Over de schrijver
Ruim 100 ondernemers gingen u voor!
Door

Ruim 100 ondernemers gingen u voor!

op 30 Sep 2013

[…] klanten geven aan dat hun organisatie bewust geworden is van mogelijkheden om eenvoudig winstvergroting en duurzamer ondernemen te realiseren. Lees hier voorbeelden van uitgevoerde […]

Reactie plaatsen