Dag van de Presentatie 29 november webinar
13 november 2013 
in Event

Dag van de Presentatie 29 november webinar

Presenteren is een kunst! Of geen kunst!

Jong geleerd is oud gedaan. Toen we nog de onschuld zelve waren stonden we al met een borstel in ons hand voor de spiegel te zingen, te praten…. te presenteren. Maar in de loop van de jaren kwam daar onzekerheid en schroom bij kijken. En werden presentaties die vreselijke dingen waarbij je, alleen, voor de klas je verhaal stond te doen.

Wellicht, nu jaren later denk je daar nog wel eens aan als je zelf een presentatie voorbereidt. Waar het toen ging om je spreekvaardigheid te oefenen, gaat het nu om overtuigen, bindend zijn, je statement maken. Tijd dus om voor goed af te rekenen met saaie bulletpoints en onoverzichtelijke pagina’s.

Direct aanmelden

 

Dag van de Presentatie

Presenteren kan boeiender. Overtuigender. Presenteren is verkopen! Jouw idee verkopen. Inspiratie nodig? Volg dan de ‘Dag van de Presentatie’, via een webinar, op 29 november 2013.

Een dag lang. 4 webinars.

Onderwerp? Presenteren: face-to-face of middels de inzet van een webinar. Door ondernemende experts, voor ondernemende professionals. Of je nu een coach, trainer, adviseur bent. Manager van een afdeling., of directeur van een groot bedrijf. Allemaal presenteren we regelmatig. De kunst zit ‘m in het hoe.

Dus wil je weten hoe?

Luister, kijk en doe mee met deze experts.

Het is gratis.

Deelnemen aan de ‘Dag van de Presentatie’ is simpel. Je hoeft de deur niet uit. Eenvoudig via een webinar. Een Online Seminar.

Log in via je pc, laptop, smartphone of tablet. Daar waar jij bent: thuis, op kantoor, onderweg. Als er internet is kun je meedoen.

Direct aanmelden

Meld je op tijd aan! Want het aantal plaatsen is beperkt door de techniek. Na aanmelden ontvang je de inlog instructies per e-mail. Hierin is ook een test link opgenomen. Kun je vooraf testen of jouw systeem geschikt is voor dit webinar.

Tot de 29e!

Dag van de presentatie is een initiatief van Rob Janssen, Spraakmaker.nl en Robert Mares, WebinarExperts.nl

Over de schrijver
Joke van Galen
Door

Joke van Galen

op 01 Dec 2013

Beste Rob en Robert, (klinkt als een duo) Ik heb gisteren met plezier en interesse deelgenomen aan het webinar. Een aparte ervaring, waar veel mogelijkheden in zitten. Lijkt me “trending”. Het is een mooie manier van presenteren: je kunt jezelf presenteren, maar ook een onderwerp of discussie. Zeker de moeite waard om verder uit te werken. Ik ga in ieder geval onderzoeken hoe dit voor mij ook van nut kan zijn. Bedankt en tot ziens (life of virtueel)

Robert
Door

Robert

op 03 Dec 2013

Beste Joke, Dank voor je enthousiaste reaktie! Webinars zijn inderdaad sterk in opkomst! Zo organiseer ik iedere dinsdag lunchwebinar.nl Met ondernemende experts voor ondernemers. Over enkele jaren is een webinar geven even normaal als een website nu is voor organisaties! Tot ziens! Robert

Petra Janssen
Door

Petra Janssen

op 02 Dec 2013

Hallo Rob en Robert, Met plezier heb ik deelgenomen aan de Dag van de presentatie. Dank voor jullie initiatief. Ik ben zeker gemotiveerd geraakt bulletproof te presenteren. Voor mij geldt ook, Tot ziens, Hartelijke groet, Petra Janssen

Reactie plaatsen