50 Experttips voor Converterende Webinars [Boek]
10 juni 2017 
in Event

50 Experttips voor Converterende Webinars [Boek]

“50 Experttips voor Converterende Webinars. Organiseer effectieve webinars met de 7P-methode voor meer klanten en meer vrijheid” is het eerste Nederlandse boek over hoe webinars ondernemers helpt om online leads voor hun bedrijf te genereren. Volgens eMarketer staat het geven van webinars met 66% op nummer twee in de top 5 van meest effectieve contentmarketingtrends in Amerika (2015). De auteurs van het boek, webinarexperts Remco Treuren en Robert Mares, merken in Nederland ook een stijgende lijn in het aantal webinars dat georganiseerd wordt. Zij zien dat deze marketingtactiek steeds vaker opgenomen wordt in de online marketing- en communicatiestrategie van Nederlandse bedrijven in uiteenlopende branches.

Expertstatus
“Het succes van een webinar wordt bepaald door twee factoren: de juiste tools en een krachtig verhaal. Met dit boek willen wij ondernemers helpen om hun expertstatus online te vergroten en in converterende webinars meer verkopen te realiseren,” aldus WebinarGeek oprichter Remco Treuren. Het boek is op 30 maart 2017 gepresenteerd tijdens een online marketing event in het Fulco Theater in IJsselstein.

7P Succes met Webinars-methode
Wil jij als ondernemer meer zichtbaarheid voor je bedrijf realiseren? Een persoonlijke band opbouwen met (potentiële) klanten en meer vrijheid als persoon? Dan zijn webinars een goede manier voor jou en je bedrijf om dit in korte tijd te realiseren. Webinars zijn geschikt voor alle bedrijven, organisaties en diensten. Voor starters en ervaren ondernemers. Voor zelfstandige professionals, ZZP-ers, MKB en beursgenoteerde bedrijven. Met de “7P Succes met Webinars”-methode leer je hoe je meer zichtbaarheid, meer klanten en meer vrijheid krijgt als ondernemer. Je ontdekt wat webinars zijn en hoe je converterende webinars maakt. Naast de methode krijg je 50 handige tips die je meteen kunt toepassen om van jouw webinar een succes te maken.

Over de auteurs
Remco Treuren is oprichter van WebinarGeek, het eerste Nederlandstalige webinarplatform. Hij heeft een passie voor online communicatie en de mogelijkheden die het biedt om je boodschap te verspreiden en je doelgroep te bereiken.

Robert Mares, oprichter van WebinarExperts.nl helpt met zijn training “Je eerste Webinar zonder Slapeloze Nachten” ondernemers, bedrijven en overheid om webinars succesvol in te zetten voor het vergroten van hun expertstatus en hun verkopen.

Recensie succesvol internetonderneemster Simone Levie
“Ik heb regelmatig dat ik door 1 webinar meer dan € 50.000 omzet haal. Je kunt door dit boek direct van start gaan met webinars. Stap over je angst heen. Gebruik de praktische tips. Doe iedere week een webinar. En over een jaar zal je zien hoeveel het je oplevert.” – Simone Levie internet ondernemer

In onderstaande video laten Robert en Remco de meest gemaakte fouten zien bij het organiseren van webinars. Ze laten je ook direct een oplossing zien voor converterende webinars.

Lancering boek "50 Expert Tips voor Converterende Webinars"Het boek kun je vanaf nu bestellen op https://webinarexperts.nl/webinarboek

Geplaatst door Webinarexperts.nl op Donderdag 30 maart 2017

Over de schrijver
Reactie plaatsen