Ik ben een slimme werker omdat...
16 november 2012 

Ik ben een slimme werker omdat...

Lees over de uitreiking van De Slimme Werker Award op 15 mei 2013 in de live uitzending bij Trafficradio.nl. Slimmer werken en slimmer reizen kan op veel manieren. Wij zijn op zoek naar slimme werkers. Naar mensen die niet alleen praten over Het Nieuwe Werken, maar het gewoon doen.

Vertel ons waarom jij een slimme werker bent en win een superprijs! Meedoen is simpel, slim en kost bijna geen moeite! Oh ja, het prijzenpakket is enorm!!!

Ben jij een slimme werker, omdat…

  • je naar je werk fietst;
  • je een elektrische brommer, scooter of auto rijdt;
  • je op allerlei manieren voortbeweegt en goed weet te combineren;
  • je door een juiste balans tussen 1e, 2e en 3e werkplek in minder uren meer werk verzet;
  • je misschien wel zo slim werkt en reist zoals nog niemand anders dat doet.

Vertel het ons in maximaal 80 woorden.(inschrijving gesloten)

Ben jij ook zo’n flexibele slimme werker?
Kies jij voor een combinatie van werken op kantoor, thuiswerken en onderweg werken en ontmoeten? Met minder of kortere reistijden en minder reiskosten? Wil je ook bewust bijdragen aan het verminderen van de CO2-uitstoot? Door bijvoorbeeld halverwege af te spreken of door online te meeten? Of heb je andere hele slimme manieren om te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! De prijs reiken we uit tijdens een inspirerend event in mei 2013 dat volledig in het teken staat van Het Nieuwe Werken. Ik sponsor deze prijsvraag met mijn label webinar-experts.nl omdat ik slimmer ondernemen en slimmer werken als belangrijke factoren zie voor organisaties om te vernieuwen en de winst te vergroten.

Over de schrijver
Reactie plaatsen