Online meetings: Hogere winsten en minder CO2 door slimmer werken!
13 juli 2011 
in Event

Online meetings: Hogere winsten en minder CO2 door slimmer werken!

Wil je je winst vergroten ? Wil je slimmer werken ?

Start met online meetings en webinars.

Wij hebben de afgelopen maanden een aanzienlijke kostenbesparing gerealiseerd door gebruik te maken van online meetings en webinars. De besparing bedraagt gemiddeld € 5.000 per medewerker bij één overleg per week. Daarnaast daalt je CO2 uitstoot aanzienlijk !
Voor het delen van informatie met kleine (vanaf 1 deelnemer) en grote groepen (tot 1000 deelnemers) is een webinar een goede mogelijkheid om efficient informatie te delen zonder reistijd en kosten voor zaalhuur, koffie & thee en borrel. Na registratie vooraf kunnen deelnemers inloggen via de toegezonden link. Een webinar vereist net zoals een evenement een goede voorbereiding en follow up om het grootste effect te bereiken.

Diverse aanbieders zijn de afgelopen maanden door ons getest. Onze voorkeur gaat uit naar GoToMeeting en GoToWebinar van Citrix. Citrix biedt nieuwe gebruikers een gratis proefperiode tot 45 dagen. Verder is de tool eenvoudig in gebruik, te combineren met skype, voip en telefoon. De software is stabiel. Het gebruik wordt ondersteund door online demo en instructies.

Wil je meer weten over online meetings en webinars, neem dan contact op via 025-222 32 72 of via onze contactpagina of vraag een gratis proefperiode aan.

Over de schrijver
Rij 2 op 5 - verleiden om te fietsen
Door

Rij 2 op 5 - verleiden om te fietsen

op 30 Sep 2013

[…] krijgt de ondernemer 2/3 deel van de kosten vergoed. Door vaker te fiets te gebruiken verlaagd u de CO2 uitstoot van uw […]

Verhoog uw winst fors door videoconferencing !
Door

Verhoog uw winst fors door videoconferencing !

op 11 Oct 2013

[…] Wij zorgen dat u goed voorbereid deelneemt aan online meetings en video bellen. Zelf gebruiken we GoToMeeting van Citrix. Het is online software die op iedere PC en laptop gebruikt kan worden. Ook op de iPhone, iPad en […]

Reactie plaatsen