Mediteren: Ontdek hoe jij als ondernemer meer rust en plezier in je leven krijgt
07 juni 2014 
in Event

Mediteren: Ontdek hoe jij als ondernemer meer rust en plezier in je leven krijgt

Meditatie Dichterbij
Heb je last van stress, altijd maar piekeren, geen energie of slecht slapen? Blijf jij ontspannen in momenten van spanning om je heen?

Misschien heb je er wel eens over gedacht om te gaan mediteren om rustiger te worden, maar denk je dat mediteren niets voor jou is omdat het veel te ingewikkeld is?
Veel tijd kost?
Veel te zweverig is?

Dichterbij Mediteren

Ik vind dat er vaak heel ingewikkeld wordt gedaan over mediteren. Want mediteren is voor iedereen, je hoeft er geen aanleg voor te hebben, je hebt er niets voor nodig, het kost niet veel tijd en je kunt het overal doen. Mediteren is iets dat eigenlijk heel dichtbij ons staat. We zijn alleen vergeten hoe we onze aandacht naar binnen moeten brengen en ons te verbinden met wie we daadwerkelijk, diep van binnen zijn: volmaakt en gelukkig.

Meditatie dichtbij mediteren Inge OrlemansNa dit webinar weet jij wat je nodig hebt om te mediteren en zodoende meer ontspannen te blijven in momenten van spanning en met meer rust en pleizer in het leven te staan.

Naast de 5 tips doet Inge je in het Lunch Webinar een Exclusief aanbod.

Inge Orlemans is meditatie docente. Zij belooft mensen die stress ervaren, innerlijke rust en vrijheid door middel van eenvoudige en no-nonsense online meditatie programma’s die makkelijk toe te passen zijn in het dagelijks leven.
Onlangs is haar online meditatie programma ‘Dichterbij Mediteren’ gelanceerd.

Op dinsdag 8 juli is zij als expert ondernemer te gast in LunchWebinar.
Hapklare Kennisbrokken Door Ondernemers. Voor Ondernemers.

Over de schrijver
Reactie plaatsen