Sssttt...is jouw microfoon ‘stil’?
25 juli 2016 

Sssttt...is jouw microfoon ‘stil’?

Wat is dat nu met audio? Waarom werkt het niet zoals jij dat graag wilt?
Zo kan je microfoon stil zijn,
of hoor je de spreker niet,
of jij bent heel zachtjes.

Je googelt er maar eens op los. Ongelooflijk hoeveel mensen problemen met hun microfoon, luidsprekers, koptelefoons en headsets hebben. Gelukkig worden de issues steeds kleiner. Niet alleen door betere apparaten maar ook door ontwikkelingen in de software.

Wil jij met goede software aan de slag? Overtuigd van jouw microfoon?
Probeer GoToWebinar, -Meeting en -Training 30 dagen zonder verplichtingen >>

Citrix is een van die ontwikkelaars die niet stil zit. Continue worden hun producten verbeterd. Alles gericht op jou, als hun gebruiker. Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken een online meeting te houden of je webinar te organiseren.

Is jouw microfoon stil?

Als organisator kan je nu een verzoek naar je deelnemers via de webapp sturen met het verzoek de microfoon op stil te zetten. Erg handig als er een paar ‘storende’ deelnemers in jouw webinar of meeting zitten.

Heb je nu als deelnemer de microfoon gekregen?

Over het algemeen worden webinars opgenomen. En ook voor de deelnemers die tijdens de webinar de beurt van spreken krijgen, is er nu een betere optie om de lokale opname in de gehele webinaropname te plaatsen. Zo heb je als organisator veel sneller en beter de hele webinar in een opname. En dus niet alleen wanneer jij zelf aan het woord bent. Je moet wel de optie ‘online opnemen’ aanzetten. Dus ook al is jouw microfoon stil, je krijgt toch de hele opname in een handomdraai.

Veel nieuwe ontwikkelingen dus bij Citrix met de microfoon. Stil of niet, opnemen zorgt altijd voor een complete back-up. Erg handig voor het terug luisteren. Het is natuurlijk wel raadzaam goed apparatuur aan te schaffen. Meer kan je hierover ook vinden op ‘Blue Snowball goede microfoon voor webinar’.

Heb je nog vragen en/of opmerkingen waarom jouw microfoon stil is? Plaats ze hier of schrijf mij een berichtje. Wil je zelf graag met jouw microfoon aan de slag?

Meld je dan direct aan bij Citrix, het is de eerste 14 dagen gratis >>

Over de schrijver
Reactie plaatsen