Vergroot Je Succes Met Social Media
26 februari 2014 
in Event

Vergroot Je Succes Met Social Media

Vergroot Je Succes Met Social Media - Loes Vonk webinar week Robert Mares Deze webinar week toont de kracht van social media aan. Door promotie op social media zijn er nu meer dan 200 mensen die deze webinar reeks volgen!

Wel is er veel verschil tussen de diverse media. In het eerste webinar is aan de deelnemers gevraagd hoe ze bij de webinarweek Vergroot Je Succes Met zijn gekomen. Veel deelnemers (44%) kwamen via de nieuwsbrief. Maar een goede tweede was persoonlijk contact (31%). Binnen Social Media (25%) was Facebook verreweg het populairst.

In dit webinar bespreekt Loes Linkedin, Facebook, Twitter en Pinterest. Ze geeft je handvaten voor het maken van een keuze. Heb jij het webinar “Vergroot Je Succes Met Social Media” gemist? Bekijk de video!

Vergroot Je Succes Met Social Media

Direct aan de slag met social media? Bekijk het Exclusieve Aanbod van Loes.

Heel tof als je hieronder een reactie achterlaat. Het helpt jou en mij om beter gevonden te worden. Zo kunnen we meer mensen te helpen.

Over de schrijver
Vergroot Je Succes Met .... Zichtbaar Zijn
Door

Vergroot Je Succes Met .... Zichtbaar Zijn

op 03 Mar 2014

[…] live kennis events - Rianne de Mos Met je eigen verhaal met impact - Simone Veld Met social media - Loes Vork Met video marketing - Ted Daamen Met je eigen workshop - Iene Lammers Met webinars - Robert […]

Reactie plaatsen