Vergroot Je Succes Met Zichtbaarheid - Webinar Week
11 februari 2014 
in Event

Vergroot Je Succes Met Zichtbaarheid - Webinar Week

Webinar Week

Vergroot Je Succes Met Zichtbaarheid

6 dagen
6 experts
6 webinars

 

Deel op twitter dit event!

Tweet: Vergroot Je Succes Met Zichtbaarheid 6 #experts 6 dagen 6 #webinars http://ctt.ec/vzhy3+ #VJSM #zzp #MKB

 

Tweet: Vergroot Je Succes Met Zichtbaarheid 6 #experts 6 dagen 6 #webinars #VJSM #zzp #MKB

Over de schrijver
Maartje
Door

Maartje

op 01 Mar 2014

Robert, Dank voor het organiseren van je inspirerende webinar-serie de afgelopen week! Ik vond de topics relevant en de presentaties waardevol. Daarnaast heb ik kennis kunnen maken met nieuwe partijen die me in de toekomst mogelijk kunnen helpen om mijn onderneming verder te brengen.

Robert
Door

Robert

op 01 Mar 2014

Hoi Maartje, Dank voor je compliment. Leuk dat je erbij was. Veel succes met het laten groeien van je onderneming. groet, Robert

Erna Pfaff
Door

Erna Pfaff

op 04 Mar 2014

Hallo Robert, Dank voor de inspirerende webinars. Ik heb er twee van gevolgd: Easy Videomarketing en Webinars. Heel interessant. De informatie wil ik nog laten pruttelen. Zodra ik verder daarmee wil neem ik graag contact op met jullie. Hartelijk dank voor de geboden mogelijkheid. Veel succes. Erna

Reactie plaatsen