Verhoog uw winst fors door videoconferencing !
16 augustus 2012 

Verhoog uw winst fors door videoconferencing !

Videoconferencing wordt steeds populairder bij ondernemers.

Het biedt persoonlijk contact tegen lage kosten. Videoconferencing wordt ook telefacing genoemd. Bekijk de Telefacing video en u ziet dat videoconferencing wel voorbereiding vraagt. Wij zorgen dat u goed voorbereid deelneemt aan online meetings en video bellen. Zelf gebruiken we GoToMeeting van Citrix. Het is online software die op iedere PC en laptop gebruikt kan worden. Ook op de iPhone, iPad en Apple computers werkt de software uitstekend.

Belangrijk zijn een goede internet verbinding. Een headset met microfoon geeft betere kwaliteit dan de microfoon en luidsprekers. Deelname is gratis en kan zonder extra kosten ook internationaal. In ieder land is het ook mogelijk om lokaal in te bellen zodat indien nodig het geluid via de telefoon kan worden weergegeven. Dit kan handig zijn voor een deelnemer die onderweg is. Op deze wijze wordt video conference en tele conference eenvoudig gecombineerd.

Lees het MKB servicedesk van MKB Nederland interview met onze partner, Robert Mares in de whitepaper over online communicatie. Robert geeft hierin aan dat door videoconferencing hij het afgelopen jaar zijn kilometers heeft gehalveerd: van 60.000 naar 30.000 en ca 400 reisuren minder. Videoconferencing is daarmee een duurzame toepassing die bijdraagt aan het verminderen van files. Het past daarmee heel goed binnen de MVO doelstelling van veel bedrijven en de overheid om duurzamer te ondernemen.

U denkt dat videoconferencing ingewikkeld is? U denkt dat videoconferencing duur is ? Het kost minder dan 200 kilometer vergoeden aan uw medewerker voor het reizen naar afspraken. Wij helpen uw organisatie met videoconferencing blijvend concurrentievoordeel te behalen, uw reiskosten te laten dalen en uw winst te laten stijgen.

Lees de testimonials van onze klanten. Bekijk de mogelijkheden. Wij kunnen u door gebruik te maken van de de mobiliteitsvoucher (slimmer werken slimmer reizen subsidie) voordelig kennis laten maken met video conferencing.

Over de schrijver
Petit verbindt.. helpt uw bereikbaarheid verbeteren!
Door

Petit verbindt.. helpt uw bereikbaarheid verbeteren!

op 11 Oct 2013

[…] Op basis van uw antwoorden wordt het concept rapport samengesteld. Dit concept rapport wordt in een video conference gesprek met u besproken. U kiest zelf welke verbeteringen uit het eindrapport u gaat invoeren met […]

Reactie plaatsen