Waarom Verkopen voor ZZP'ers zo lastig is!?
22 november 2016 
in Verkoop

Waarom Verkopen voor ZZP'ers zo lastig is!?

Heb jij er ook zo‟n hekel aan: verkoopgesprekken voeren? Veel ondernemers hebben moeite met klanten krijgen én ze hebben een hekel aan verkopen. Van die pusherige gesprekken, waarbij je je net een tweedehandsauto-verkoper voelt. Mijn collega ondernemer Ellen de Lange-Ros hoort het ook vaak van klanten:

“Eigen baas zijn is geweldig, maar die verkoop…” Of: “Had ik maar meer klanten, dan zou ik niet alleen meer verdienen, maar ook veel meer mensen kunnen helpen!”

Veel zelfstandige ondernemers worstelen met verkoopgesprekken. Ze ontlopen ze, of ze voeren wel gesprekken maar hebben weinig resultaat. Daardoor hebben ze weinig klanten, waardoor hun bedrijf blokkeert en ze te weinig verdienen. Maar bovenal: ze kunnen als expert niet het werk doen waar ze goed in zijn. Het werk van hun hart. Omdat ze te weinig klanten hebben, omdat ze zo’n hekel hebben aan die gesprekken. Maar hoe komt dat eigenlijk? Waarom worstelen zzp’ers zo met verkoopgesprekken?

Wist je dat verkopen voor zzp’ers veel lastiger is dan voor anderen? Wist je dat zzp’ers een aantal extra barrières hebben als het om verkopen gaat? Toch is er ook goed nieuws: als je weet waarom verkopen voor zzp’ers zo lastig is, weet je ook wat je er aan kunt doen. Dan kun je een gestage stroom aan klanten krijgen, die graag met jou willen werken. Waardoor jij meer mensen kunt helpen, met jouw talent de wereld mooier kunt maken. Hoe dat precies zit? Dat ga je ontdekken in een gloednieuw en gratis webinar, waar je nog deze week aan kunt meedoen.

Wil jij ontdekken waarom verkopen voor zpp’ers zo lastig is? En wil je weten wat je er aan kunt doen?

Doe dan mee met het gratis webinar „Waarom verkopen voor zzp’ers zo lastig is‟.

Dit is een gloednieuw webinar, met content die nog nooit eerder is gebruikt.  Je krijgt volop kans om aan het webinar mee te doen: Ellen geeft het webinar namelijk op woensdagavond aanstaande (23 november) om 20:00 uur én op donderdagmiddag om 13:00 uur (24 november). Na het webinar is er uitgebreid gelegenheid om Ellen persoonlijk al je vragen over verkoopgesprekken te stellen.

Kortom: wil jij ontdekken waarom verkopen voor zzp’ers zo lastig is? Meld je nu aan voor dit gloednieuwe en gratis webinar „Waarom verkopen voor zzp’ers zo lastig is‟.

Ik wens je een mooie week, met volop verkoopgesprekken. Op weg naar klanten!

Over de schrijver
Reactie plaatsen